WSP [Bekijk forum]  >> WSP Forum [Bekijk forum]  >> Politiek & Maatschappij [Bekijk forum]
Ga naar: "Haagse haatzaaier voor de rechter."

babbel: Haagse haatzaaier voor de rechter. (do mei 22, 2014 7:16 pm)

Een inwoner van de Haagse wijk Duindorp die zich op televisie zeer negatief heeft uitgelaten over buitenlanders is door de rechter op het matje geroepen. De 60-jarige man moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden, omdat vorige maand tegen hem aangifte is gedaan van discriminatie. Dat heeft het Openbaar Ministerie donderdag laten weten.
''Zodra er een boerka komt met een kameel. Gooi in, wegwezen! Opruimen'', zei de man in een reportage van Omroep West. Wie aangifte tegen de Duindorper heeft gedaan is onduidelijk.De uitlatingen van de Hagenaar zorgden voor de nodige opschudding in Nederland.
Wegpesten
Uit een eerdere reportage van Omroep West bleek dat allochtonen in de Haagse wijk Duindorp stelselmatig worden weggepest. Ramen worden ingegooid en bij ondernemers worden racistische leuzen op muren gekalkt. Duindorpers vinden dat er geen plaats is voor allochtonen. Ook zijn ze boos over de toewijzing van huizen aan mensen van buiten de eigen wijk. http://www.telegraaf.nl/binnenland/22655872/__Haatzaaier_voor_de_rechter__.html
Het is te hopen dat die haatzaaier een flinke straf krijgt, zodat iedereen weet dat men zich netjes moet uitlaten over buitenlandse gasten.
Stelling: Haatzaaien moet streng bestraft worden.

Enzo501: Re: Haagse haatzaaier voor de rechter. (do mei 22, 2014 7:17 pm)

Seniliteit is niet strafbaar, dus deze man dient vrijgesproken te worden.

Soro: Re: Haagse haatzaaier voor de rechter. (do mei 22, 2014 7:28 pm)


Seniliteit is niet strafbaar, dus deze man dient vrijgesproken te worden.


:hardlachen: