WSP [Bekijk forum]  >> WSP Forum [Bekijk forum]  >> Politiek & Maatschappij [Bekijk forum]
Ga naar: "Pizza Hut eten was tot nu toe onverwacht gezond..."

Rightnow: Pizza Hut eten was tot nu toe onverwacht gezond... (di mei 31, 2016 4:19 pm)

Niemand besteedde er aandacht aan maar het eten bij Pizza Hut blijkt nu onverwacht gezonde effecten te hebben gehad.

Pizza's en ander lekker spul is gemaakt met plantaardige olie en dat wordt van nature snel ranzig. Ranzig voedsel bevat onnatuurlijke en onsmakelijke vetzuren die de membranen en vitaminen in ons lichaam aantasten en kanker veroorzaken. Daartegen bestaan vanouds de antioxidanten BHA en BHT, die we met bakken tegelijk in onze jeugd hebben verorberd want ze waren bestanddeel van vleeswaren tot en met pizza's en alles daar tussenin wat de voedsel-industrie ons biedt. Niet dat ik u aanraad om uit pakjes en van de pizza-boer te eten maar als het dan toch moet, dan graag vers en beschermd.

Pizza Hut wacht nu de moeizame taak om met zwakke natuurlijk producten of methoden (het zal wel kunnen als je alles zo vers mogelijk bereidt) hun spullen smakelijk en gezond te houden.

Maar heeft u zoals ik in het buitenland vaak bij Pizza Hut gegeten dan heb ik goed nieuws voor u: al die BHA en BHT heeft u vroeger altijd beschermd tegen de nadelen van het fastfood gebruik! Vaarwel goede oude BHT en BHA, jullie hebben vele generaties mensen beschermd tegen veel ellende die fastfood nu eenmaal met zich meebrengt. Gelukkig kunnen we ons er op verheugen dat steeds meer restaurants verse spullen aanvoeren en maken zodat hulpmiddeltjes dan niet meer nodig zijn.

http://money.cnn.com/2016/05/31/news/companies/pizza-hut-preservatives-antibiotics/index.html

Biertje: Re: Pizza Hut eten was tot nu toe onverwacht gezond... (di mei 31, 2016 6:55 pm)

Ik heb het één keer gegeten op het station in Amsterdam, een hap genomen en gelijk weggegooid. Veel te vet en veel te zout.

Rightnow: Re: Pizza Hut eten was tot nu toe onverwacht gezond... (di mei 31, 2016 7:06 pm)

Misschien is mijn smaak daarvoor niet verfijnd genoeg. Iets meer gericht op af en toe fast food maar ja ik kom elke week wel bij iets goedkoops en af en toe op reis bij van alles en nog wat en moet mij behelpen met wat de pot dan schaft. Mijn associaties bij Pizza Hut zijn met kaas en tomaat, heerlijk als je even tijd hebt onderweg in het buitenland... Daarvoor hoef je niet ver weg; zelfs in Brugge heb je een Pizza Hut.

Mochten we dus zorgen hebben over Pizza Hut dan moesten we maar eens kijken hoeveel zout, en wat voor vetten. Kaas zou botervet moeten bevatten maar ik zie zo vaak dat er nog extra geharde palmolie en dergelijke bij wordt gedaan; dat zou Pizza Hut waarschijnlijk niet doen om niet de wind van voren te krijgen..

Marcel: Re: Pizza Hut eten was tot nu toe onverwacht gezond... (di mei 31, 2016 7:24 pm)


Niemand besteedde er aandacht aan maar het eten bij Pizza Hut blijkt nu onverwacht gezonde effecten te hebben gehad.


Jammer dat het niet te vreten is.

Einstein: Re: Pizza Hut eten was tot nu toe onverwacht gezond... (do jun 02, 2016 10:30 pm)

Mwa ik vind pizza hut pizza best lekker :P je moet het alleen niet aan je hond geven

http://www.lifetimepetfood.nl/anti-oxidanten.html

:gniffel:

Rightnow: Re: Pizza Hut eten was tot nu toe onverwacht gezond... (do jun 02, 2016 11:02 pm)

Alles wat chemisch is daar ga je toch op een nare manier aan deaud? Op internet vind je zoveel bagger die elke leugen aanspekt door er van alles bij te halen, van Monsanto's http://www.ninefornews.nl/franse-wetenschapper-die-onkruidverdelger-van-monsanto-linkte-aan-tumoren-bij-ratten-wint-tweede-rechtszaak/ tot aan de Bilderberg groep die zich ook met honger en eten zou bemoeien: http://www.ninefornews.nl/bilderberg-een-geheim-genootschap/ Ik bedoel maar, op internet vindt je veel theorie die voedsel aan buitennissigheden koppelt; ik geloof daar niet zo in.

Om te zorgen dat autobanden niet gaan branden als je te hard remt http://www.alibaba.com/showroom/rubber-antioxidant-used-in-tyre.html , hebben ze er ook "anti-oxidanten" in gedaan maar daarom voer jij je kat toch geen autobanden; het heeft niets te maken met de levensredders uit een tijdperk van slecht voedsel.

Voor ons ligt een tijd waarin zulke toevoegingen vaak achterwege blijven omdat keukens direct vers bereiden. Vaarwel goede BHA en BHT.