WSP [Bekijk forum]  >> WSP Forum [Bekijk forum]  >> Politiek & Maatschappij [Bekijk forum]
 [1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16] 

Ga naar: "President Trump draagt presidentschap over aan democraten!"

kwaaisteniet: President Trump draagt presidentschap over aan democraten! (za jun 16, 2018 11:13 am)

Er zijn de nodige strubbelingen in Amerika. Door het beleid worden gezinnen van (illegale) immigranten uit elkaar gerukt.
Ouders en kinderen worden op ruwe wijze van elkaar gescheiden.
Maar president Trump doet net of hij daar niets mee te maken heeft, maar dat de democraten dat doen. Alsof die aan het stuur zitten.
Hij beweert dat het de wet is van de democraten die hij `moet` uitvoeren. Alleen de democraten zouden dit mensonwaardige optreden kunnen veranderen.

Jeff Sessions, de meinedige minister van |justitie, vertoont daarbij een waar genoegen en roept Bijbelteksten aan om zich te verantwoorden. Romeinen 13 spreekt over dat men de overheid moet gehoorzamen omdat God die heeft verordonneerd om orde te scheppen in de maatschappij.
Het vergat natuurlijk Mattheus 25 waarin uitdrukkelijk wordt verhaald de vreemdelingen te herbergen. Die bijbeltekst komt hem even minder goed uit.

Hoe dan ook de president vertoont merkwaardige en uitermate zwakke trekken door democraten de schuld te geven van het eigen ongelukkige optreden en hen aan te zoeken om de wet te veranderen.

Enzo501: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (za jun 16, 2018 11:26 am)

Ik zag inderdaad de krankzinnige persconferentie waarin Sarah Huckabee dit schandelijke beleid op de Democraten probeerde af te wentelen. Trump die alles in de hand heeft, daadkrachtig de ene na de andere wet middels decreten naar de prullenbak verwijst, maar op dit punt ineens aan handen gebonden is en jammert dat de democraten niet meewerken.

Lies: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (za jun 16, 2018 1:32 pm)

Dichter bij huis......meewerken, kom er maar om vandaag de dag. 't Is overal hetzelfde!!

Oxfam: Franse politie mishandelt migrantenkinderen
https://www.nporadio1.nl/homepage/10107-oxfam-franse-politie-mishandelt-migrantenkinderen


De Franse grenspolitie mishandelt migrantenkinderen lichamelijk en emotioneel, vervalst hun papieren en zet ze illegaal op treinen richting Italië.


Voorbeelden van misstanden die in het rapport staan, zijn gevallen waarbij agenten de zolen van schoenen van kinderen eraf sneden en verhalen over hoe agenten de SIM-kaarten van telefoons stelen. Ook wordt er geschreven over een Eritrese jonge vrouw, die zou zijn gedwongen om 40 kilometer over een onverharde grensweg naar Italië te lopen, met een zes weken oude baby op haar arm.

kwaaisteniet: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (zo jun 17, 2018 10:32 am)

Het allerergste is dat die zogenaamde democratische wet helemaal niet bestaat.
In 1991 is een wet aangenomen die juist verhindert dat kinderen en ouders van immigranten gescheiden worden.
Dus Jeff Sessions dient deze wet op Goddelijk bevel als zodanig onmiddellijk uit te voeren en geen eigen, eventueel door Trump gefantaseerde, wetten te volgen, want dan is hij in strijd met zijn God en komt hij niet in aanmerking om in de hemel opgenomen te worden, ik bedoel dat hij dan in strijd met de door het congres aangenomen wet handelt. Daar kan hij op aangesproken worden.
Ik wist niet dat streng gelovige christenen zo inhumaan konden handelen.
.

Lies: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (zo jun 17, 2018 10:55 am)

En zo zoekt de hele wereld naar oplossingen, met en zonder de hulp van God, om een hemel op aarde te behouden.

'Merkel wil nog deze maand Europese top over migranten'
https://nos.nl/artikel/2236922-merkel-wil-nog-deze-maand-europese-top-over-migranten.html

De Duitse bondskanselier Merkel wil nog deze maand een top inlassen met landen die de meeste migranten opvangen. De conferentie moet dan plaatsvinden voor de EU-top die op 28 en 29 juni in Brussel wordt gehouden. Dat meldt de Duitse krant Bild op basis van regeringsbronnen.

Merkel plant offenbar Sondergipfel
http://www.tagesschau.de/inland/asylstreit-union-127.html

Lancelot: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (zo jun 17, 2018 11:14 am)

Verstandig van Merkel. Zij ziet ook dat het immigrantenprobleem aan de lippen staat bij de Italianen. Hoog tijd dat Oost Europa mee gaat werken aan een eerlijker verdeling van de immigranten toestroom.

baedeker: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (zo jun 17, 2018 11:40 am)

Merkel is verantwoordelijk voor de recente volksverhuizingen.
Hoogste tijd dat ze opstapt.

Raya: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (zo jun 17, 2018 11:46 am)


Verstandig van Merkel. Zij ziet ook dat het immigrantenprobleem aan de lippen staat bij de Italianen. Hoog tijd dat Oost Europa mee gaat werken aan een eerlijker verdeling van de immigranten toestroom.


Lijkt me verstandiger om de oorzaken van de migratie aan te pakken.

baedeker: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (zo jun 17, 2018 11:53 am)

Dat schip Aquarius had, zou het echt gaan om "vluchtelingen" of "schipbreukelingen", hen kunnen afzetten in Tunesië of Algerije.
Opvallend toch dat het dan doorvaart naar Spanje.
De nieuwe socialistische regering wil ongetwijfeld zegeltjes sparen in het cash-for-immigrants beleid van de EU.

Lies: Re: President Trump draagt presidentschap over aan democrate (zo jun 17, 2018 12:41 pm)


Merkel is verantwoordelijk voor de recente volksverhuizingen.
Hoogste tijd dat ze opstapt.
Ik heb het meer gezien als het ontlasten van de landen aan de Europese buitengrenzen. Ik verplaats mij vaak in de persoon die met oplossingen moet komen en heb daarom respect voor Merkel die zich nog altijd staande weet te houden.

Want hoe los je dit op?


‘Migratie stop je niet door werk in Afrika te scheppen’
https://www.oneworld.nl/movement/migratie-stop-werk-afrika-scheppen/

Het idee dat migratie vanzelf afneemt wanneer je in Afrika maar werkgelegenheid creëert, is een complete illusie. Het tegendeel is waar: hoe hoger het welvaartsniveau en de menselijke ontwikkeling in een land, des te meer inwoners migreren.

De migratie uit Afrika is eigenlijk nog maar net begonnen
https://www.nporadio1.nl/nos-met-het-oog-op-morgen/onderwerpen/426247-ton-dietz-neemt-na-17-jaar-afscheid-van-het-afrika-studie-centrum

Het idee dat migratiestromen naar Europa opdrogen naarmate het Afrikaanse continent rijker wordt, is een hardnekkig misverstand. Het is juist precies andersom, waarschuwt Ton Dietz, vertrekkend directeur van het Afrika Studie Centrum van de Universiteit Leiden. Nederland kan maar beter wennen aan grote groepen Afrikanen die hun land verlaten om zich in Europa vestigen.

De Afrikaanse economie is de laatste vijftien jaar razendsnel gegroeid, de levensverwachting is flink toegenomen en in veel landen gaat het ontwikkelingsniveau omhoog. Reden voor Afrikanen om in hun eigen land te blijven? Nee, voorspelt Dietz. "Mensen, met name die tot de middenklasse behoren, kunnen het zich juist voor het eerst veroorloven om naar een ander werelddeel te gaan. Daar maken ze ook gebruik van," vertelt hij in NOS met het Oog op Morgen.
Harde cijfers


 [1]   [2]   [3]   [4]   [5]   [6]   [7]   [8]   [9]   [10]   [11]   [12]   [13]   [14]   [15]   [16]