Het is nu zo feb 24, 2019 2:51 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Trump wil kritisch boek over Trump laten verbieden.
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Trump wil kritisch boek over Trump laten verbieden.

Geplaatst: ma jan 08, 2018 3:28 pm 

Reacties: 35
Bekeken: 2015


Rightnow schreef:
Misschien is Bannon meer een onhandige politicus dan een opportunist. Meer een filosoof en econoom waar misschien iets van kan worden geleerd zo lang het eigen denken en de leerervaring centraal staat. Zo lang je niet van vooraf ingenomen standpunten blijft uitgaan, moet je van originele denkers van alles kunnen leren en bij elke stap je afvragen wat de denker, of de econoom, wellicht niet in zijn overwegingen heeft meegenomen.

Niet weten wat je wilt of hoe je moet reageren, of hoe je met de pers om moet gaan, is tegenwoordig wel een reden om mensen niet op bepaalde posities te willen. Zelfs al ben je zelf media-strateeg (geweest) dan nog is het omgaan met de pers een topsport waarin je ook kunt falen. Zelf ben ik blij nooit in de actieve politiek te zijn gegaan (afgezien van de vraag of ik in eerste instantie daarvoor gevraagd had kunnen worden).

Iedereen in verantwoorde posities moet grondig aan media-training doen. Het rattenspel aan de top is weinigen gegeven en als dan ook nog bepaalde personen en families ter nauwernood de kritieke meerderheid moeten verwerven, is er ook een prijs betaald... als burger verdiep ik mij dan liever in de economische logica dan dat ik mij verlies in zwart-wit denken over personen zoals ik overal om mij heen zie gebeuren. Vandaag gevierd, morgen genegeerd: Diederik Samsom is het voorbeeld van hoe het normaliter gaat. Hij verloor door zijn politieke ijver zijn vrouw, zijn werk, zijn positie, terwijl hij als politicus redelijk transparant en constructief was geweest.

Een oplettende burger kan Piketty naast Bannon blijven lezen, maar elke naloper van / uit de massa zal geen van beiden gelezen hebben en minstens een van beiden verketteren zonder te weten waar het over gaat.

Bannon is n.m.m. gewoon een fascistoïde eikel die vergeefs vaste voet heeft proberen te krijgen in de kringen rond Trump. Blijkbaar zitten daar toch nog wat sterkere en meer realistische figuren dan hij. Het lijkt er sterk op dat hij nu geen enkele invloed meer heeft op Trump.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Trump wil kritisch boek over Trump laten verbieden.

Geplaatst: vr jan 05, 2018 10:30 pm 

Reacties: 35
Bekeken: 2015


Napoleon schreef:
Is dit stukje van Breitbart een juiste weergave van de werkelijkheid?

Maakt niet uit. De hel is losgebroken en iedereen die het aangaat slaat wild om zich heen, niet in het minst Trump zelf maar dat is op zich geen verrassing meer.
Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling