Het is nu do apr 25, 2019 10:17 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Lubach is niet leuk
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Lubach is niet leuk

 Berichttitel: Re: Lubach is niet leuk
Geplaatst: vr okt 13, 2017 8:35 am 

Reacties: 42
Bekeken: 5008


Janno schreef:
Ik kijk erg weinig tv, maar ik ben blij dat er publieke omroep is. Beter dan die oppervlakkige eenheidsworst van de commerciëlen waar alles alleen maar om de reclame draait. Als je een film kijkt op SBS krijg je 5 minuten film tussen de reclameblokken van 10 minuten te zien, althans... zo voelt het. RTL bestaat alleen uit Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge. Het zijn altijd dezelfde figuren in dezelfde soort schijtlollige showtjes. Geen reet aan. Gelukkig betalen we belasting voor wat meer diepgang in de P.O. Dat er ook daar af en toe een wat lichter programma tussen zit is om reclame-inkomsten te genereren, waardoor we niet teveel hoeven te betalen. Prima toch?
Met je eens. Om aan de eenheidsworst te ontsnappen heb ik weleens een bedrag aan de VPRO overgemaakt. Niet dat ik alle programma's kan waarderen, maar een enkele wel, en dan vooral via de radio.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Lubach is niet leuk

 Berichttitel: Re: Lubach is niet leuk
Geplaatst: ma okt 09, 2017 2:27 pm 

Reacties: 42
Bekeken: 5008


Ik kan het wel hebben die filmpjes van Lubach. Gek dat hij het wapenbezit van Zwitserland niet meeneemt, denk ik dan. Dan moeten de hersenen in Zwitserland toch anders werken dan die in de VS, of niet? Of worden de hersenen in Zwitserland minder aangetast door kalmerende middelen? Nog meer werk voor Lubach!

Vriendin van schutter Las Vegas: “Hij lag kreunend en schreeuwend in bed”

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171006_03116952

Paddock slikte het kalmeringsmiddel valium. De FBI vermoedt dat hij last had van een mentale stoornis. Marilou Danley, de 62-jarige vriendin van Paddock, heeft de vermoedens van de politie bevestigd, blijkt nu. Ze verklaarde tegenover de FBI dat haar vriend symptomen van psychische problemen vertoonde. Zo lag hij geregeld “kreunend in bed en schreeuwde: ‘O, mijn god’”, aldus Danley. De speurders betwijfelen echter dat zijn mentale gezondheid aan de grondslag van de aanval ligt.

Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling