Het is nu za jan 19, 2019 6:39 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: KNVB voert verkeerd beleid
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Sport & Spel   Onderwerp: KNVB voert verkeerd beleid

Geplaatst: do sep 08, 2016 10:14 am 

Reacties: 4
Bekeken: 1194


osker schreef:
Amateurclubs moeten alle zeilen bijzetten on de kop boven water te houden.
Waarom ze überhaupt belasting moeten betalen is me een raadsel. Bij mijn cluppie werd vroegah 25 jaar geleden, volgens horen zeggen, slechts de helft van de speelautomaten omzet door de leverancier afgetikt. De andere helft deelden we "zwart" met de automatenkoning. De automatenpooier betaalde de trainer van de selectie uit die zwarte kas en gaf de belangrijkste spelers een reiskostenvergoeding. Niet om de belastingdienst te flessen maar omdat het voor een klein cluppie ondoenlijk was om een salarisadministratie bij te houden voor één man. De speelautomaten toko verleende die vriendendienst volgens de geruchten voor veel meer kleine clubs. Op deze manier deed de club niets fout.
Tijdens de donkere wintermaanden als de velden dicht waren ging de hele selectie op kosten van een lokale aannemer bij maison Tilly en Willy in het schuimbad zitten, met happy ending.
Moet kunnen, toch?
Waarom ze überhaupt belasting moeten betalen? Omdat ze mensen in dienst hebben en voorkoming van concurrentievervalsing. Anderzijds, we vinden het normaal dat die clubs qua faciliteiten gesteund worden door de gemeente.
Als een bijstandsgerechtigde iets extra's krijgt moet die dat ook opgeven.

Maar eigenlijk liet ik al zien in mijn openingspost dat het niet zo zeer om de belasting zelf gaat maar om gelijke behandeling en nakoming van de gemaakte regels en afspraken.

 Forum: Sport & Spel   Onderwerp: KNVB voert verkeerd beleid

 Berichttitel: KNVB voert verkeerd beleid
Geplaatst: wo sep 07, 2016 9:45 am 

Reacties: 4
Bekeken: 1194


De KNVB wil dat amateurclubs die fraude met de belastingdienst plegen uit de competitie kunnen worden worden gezet of dat deze degradatie krijgen en naar een lagere divsie verbannen worden. Verkeerd beleid, dat moet met alle clubs gebeuren, of ze nu amateur of prof zijn.

http://www.bnr.nl/nieuws/sport/10310435 ... ateurclubs
Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling