Het is nu za maart 23, 2019 8:27 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 352 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma maart 11, 2019 8:58 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Citaat:
President Trump vraagt het Congres om in de begroting van 2020 8,6 miljard dollar beschikbaar te stellen voor de muur aan de grens met Mexico, schrijven verschillende Amerikaanse media. Verder wil hij meer geld uitgeven aan defensie en ook nog het Amerikaanse begrotingstekort terugdringen.

Begroting VS.mp3
Over de begroting van 2019 wordt nog gesteggeld en tot nu toe is elk voorstel voor een muur weggestemd, maar met z'n voorstel voor 2020 denkt Trump vast aan de verkiezingen van volgend jaar, zegt correspondent Jan Postma. De muur was zijn belangrijkste 'campaign promise' en die belofte is hij nog steeds niet nagekomen. Hij wil zijn achterban nu laten zien dat dit het eerste is waar hij over begint en dat hij hen niet vergeten is.
En dan vraag je je af: Waarop wil Trump nog verder op bezuinigen?

https://www.bnr.nl/nieuws/internationaa ... or-de-muur

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo maart 06, 2019 2:40 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Rightnow schreef:
Vreselijke dictators: Erdogan, MBS, Kim, Poetin, Gaddafi, Assad.
Idem maar deze gaat echt bijten: Xi Jinping

Met de eerste groep moet je zaken gaan doen als je wilt dat de laatste je niet onder de voet loopt. Obama snapte het niet en ik zag het zelf destijds ook niet, maar Obama had Gaddafi en Assad moeten laten zitten. Dit had veel bloedvergieten, ook door IS, voorkomen.
Gaddafi was toch verantwoordelijk voor het drama bij Lockerbie waarbij veel Amerikanen de dood vonden?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo maart 06, 2019 10:27 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Enzo501 schreef:
Raya schreef:
Wisp schreef:


Als er geen oplossing is die het voor ons veilig maakt, misschien moeten we dan de vraag van de Koerden meer serieus nemen


We hadden al veel eerder naar de Koerden moeten luisteren. In de jaren zeventig en tachtig liepen ze hier al rond met handtekeningenlijsten om aandacht te vragen voor hun situatie. Maar misschien dat de landen daar meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Die terroristen met een Nederalnds paspoort (als ze die niet hebben weggegooid, want dan hebben ze m.i. gewoon afstand gedaan) hebben vaak nog een ander paspoort ook. En Syrie mag ook zijn verantwoordelijkheid wel nemen.

Je ziet in de historie van het midden-oosten dat partij kiezen voor de ene of andere groep of land over het algemeen niet goed uitpakt. En de lijn tussen vrienden en vijanden of terroristen nogal dun is en vaak ook nog veranderd in de loop der tijd. Het is onverstandig om ons nu weer te gaan bemoeien en er over een paar jaar bijvoorbeeld weer achter te moeten komen dat degenen die we hielpen toch ook niet zulke lieverdjes zijn. Zo min mogelijk bemoeienis, inclusief het niet terughalen van Syriegangers lijkt me momenteel het beste.
Dat betekent dus dat we het Internationale Strafhof maar moeten opdoeken. Immers, mensen vervolgen die oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid in een land hebben gepleegd dat in oorlog is met haar burgers of een ander land is toch een vorm van bemoeienis?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo maart 06, 2019 10:24 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Einstein schreef:
Frankly schreef:
Maar moeilijk-moeilijk-moeilijk want het tribunaal moet dan ook Assad c.s. gaan vervolgen; dus tja, niets aan te doen en och wat vind "einstein" het nou jammer; maar dat gaat jaren duren, daar is geen tijd voor en wie gaat het betalen.....dus, en och wat vind "einstein" het toch jammer : we moeten ze terughalen naar Nederland. Het is naturlijk allemaal onzin : het gaat nu even niet om Assad, die zit nog stevig aan de macht met steun van de russen. Zoals je dat zelf noemt volstrekte luchtfietserij om te denken dat die nu voor een tibunaal te brengen is.

Tsja jij zegt het, Frankly.. misschien is dat begin 1944 ook wel over de Duitsers gezegd.. "Hitler zit nog stevig in het zadel". Een jaar later in mei 1945 lagen de kaarten beduidend anders !

Ik neem aan, dat je het toch wel met me eens bent, dat óók Assad zich schuldig heeft gemaakt aan oorlogsmisdaden..
Assad zal nooit vervolgd worden want dat zal Poetin verhinderen en bovendien is er geen uitleveringsverdrag met bijvoorbeeld Nederland.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo maart 03, 2019 4:43 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Marcel schreef:
Lies schreef:
Om het gedrag van Trump te begrijpen moeten we naar het imperialisme van China kijken. Deel 1 heb ik gemist, maar gisteren deel 2 met interesse gevolgd.

Om het gedrag van narcist Trump te begrijpen moet je afgestudeerd psychiater zijn.
Ik ben geen Trump aanhanger maar wat doet een Chinese vissersboot in de kustwateren van Argentinië? Het is dik bijna 20000 km varen van China naar Argentinië

https://www.youtube.com/watch?v=ypqfbX8XYYs

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo maart 03, 2019 11:24 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Einstein schreef:
Tsja Wisp het is inmiddels duidelijk, dat Frankly geen probleem heeft met een doodstraf zonder eerlijk proces voor jihadisten. Frankly zit hier in feite Filip de Winter na te papegaaien.. Die heeft ook niet meer kennis of argumenten. En de ballen verstand van buitenlands beleid... Dus ik stel voor dat we het weer gewoon over Donald Trump gaan hebben..
Zulke radicalen wil ik onder geen beding terug in Nederland

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederla ... ew-vechten

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za maart 02, 2019 5:40 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Je zult de IS-terroristen uit moeten leveren aan Irak of zelf een een strafkamp stichten zoals de VS dat op Cuba heeft gedaan waar ze niet onder de rechtsstaat vallen van een land.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo feb 27, 2019 12:48 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Einstein schreef:
Frankly schreef:
Het is daarbij pertinent onjuist dat IS-gangers bij terugkeer niet zouden worden toegelaten, zoals jij beweert. ca. 50 zijn er ondertussen druppelsgewijs al op eigen houtje teruggekeerd.

Niet toelaten.. dat riepen allerlei deelnemers hier als oplossing !

Ik zeg niet dat het voorkomt.. Het kan zelfs niet. Nederlandse IS'ers moeten worden toegelaten omdat ze Nederlanders zijn. Buitensluiten en het afnemen van de NL nationaliteit is wettelijk ook niet mogelijk, in elk geval niet voor 100% Nederlanders.. die hebben maar één nationaliteit en dat is de Nederlandse. Volgens het Verdrag van Straatsburg mag je niet iemand zijn/haar enige nationaliteit ontnemen: je kunt dus als Nederlander niet stateloos worden verklaard door Nederland.. iedereen heeft volgens dit artikel recht op minstens één nationaliteit.

https://maxius.nl/europees-verdrag-inza ... 7/artikel4

Frankly schreef:
nu wil je wel dat IS-gangers door de nederlandse overheid aktief worden teruggehaald.

Euh ja dat lijkt me wel zo praktisch. Jij bent het daarmee oneens ? Zie rapport CTSV wat ik eerder aanhaalde. Ik denk dat je die gasten beter kunt ophalen, met een militair vliegtuig ! Kan de rest met NL-nationaliteit ook gelijk worden geevacueerd.. voordeel is dat je een oogje in het zeil kunt houden, waar iedereen uithangt.. dat is nu ook bekend, van degenen die zelf zijn teruggekeerd. De aantallen zijn bekend en men wordt in de gaten gehouden en gearresteerd wanneer nodig.

https://www.google.com/search?client=fi ... arresteerd
Waar wou je dat doen, in een gevangenis die niet meer bestaat of op een afgedankt boorproductieplatform, ver weg in de Noordzee?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: di feb 26, 2019 5:20 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Einstein schreef:
Je hebt het niet door, Wisp

Biertje schreef:
Einstein schreef:
Hume had een vooruitziende blik, drie pagina's geleden.. :((


We debatteren hier inderdaad over hoe fout IS was, als criterium of Nederlandse repatrianten (waaronder spijtoptanten) terug mogen komen, zie de laatste twee pagina's.. we oordelen over repatrieering van Nederlanders, afhankelijk van de "slechtheid" van hun oorlog. De geschiedenis herhaalt zich. Na de Spaanse burgeroorlog verloren de repatrianten, uiteraard socialisten, hun Nederlandse nationaliteit, die werd ze permanent ontnomen. Met de oostfronters was dat niet het geval. Ze werden 2-6 jaar gedetineerd, maar na detentie kregen ze hun nationaliteit terug en konden ze dienst nemen in het NL leger, om te gaan vechten in Indonesie en Korea. De Nederlanders die het Franse vreemdelingen-legioen verlieten, kregen uiteindelijk, na een jarenlange juridische strijd, ook hun nationaliteit terug.

Maar nu is er dus weer een "foute" oorlog geweest.. en de roep is weer luidruchtig, om deze strijders inclusief vrouw en kinderen hun nationaliteit te ontnemen. Bij de repatrianten van IS wordt zelfs overwogen, om ze niet alleen hun nationaliteit te ontnemen, maar ze ook helemaal niet meer in Nederland toe te laten en ze onder de dictatuur van Assad te laten berechten. Alsof we in 1945 tegen Stalin hadden gezegd: "Mwaaa, die NL krijgsgevangenen ? hou ze maar".
In Syrië hebben ze misdaden begaan. Iemand die bewust drug smokkelt en weet dat daar de doodstraf op staat in het land waar hij dat naar binnen smokkelt moet ook niet mekkeren en gewoon daarin berusten.


Doodmaken van IS'ers door middel van executie door Assad is voor Biertje belangrijker dan de rechtsstaat. In feite ziet Biertje liever genocide. Dat is namelijk de consequentie van géén rechtsstaat in dit geval. Geen onderzoek, dus iedereen mag dood. En de slachtoffers moeten vooral niet klagen..

Dit heeft weinig met politiek of politieke meningen te maken. Het zegt iets over de onderbuik van biertje.
Wie streeft naar een Kalifaat geeft de democratische rechtsstaat op.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma feb 25, 2019 7:41 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Lancelot schreef:
Biertje schreef:
Lancelot schreef:
In sommige landen staat de doodstraf als je een man kust. Ik vind de sharia inderdaad inferieur recht ten opzichte van ons recht. Ik had niet van jou verwacht dat je ons recht niet superieur acht ten opzichte bv. Saoedi Arabie of Iran. Over de weg kwijt zijn gesproken. In dat soort landen kun je de kussende man en de terrorist wel met elkaar vergelijken. Beiden krijgen de doodstraf. Lands eer, lands wijs. Ammehoela. Recht is leuk totdat we er last van krijgen. Stelletje hypocrieten.
Dat zegt dan iemand die het redelijk en billijk vind dat de rechtsstaat verder wordt afgebroken, want daar is Dekker mee bezig. I.t.t. Lancelot zie ik wel een verschil tussen een kussende man en terrorist maar niet tussen een SS-er en IS-er.
:overjebol:
Je stemt toch VVD? Dekker beweert dat de burger de meeste processen aanspant maar dat is toch echt de overheid

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo feb 24, 2019 4:02 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Lancelot schreef:
HvR schreef:
Raya schreef:


Inderdaad.

Ik krijg het gevoel dat er nog steeds mensen zijn die vinden dat wij superieur zijn, boven die landen en mensen staan, alleen wij recht kunnen spreken en eerlijk kunnen straffen.
IS-strijders zijn rucktsichtloze massamoordenaars, die je niet simpel een strafje van 2 of 3 jaar (als ze dat hier al krijgen) kunt laten uitzitten en dan doen alsof ze van hun kalifaat-wanen zijn genezen. Willen we dat onze kinderen en kleinkinderen echt aandoen?


Als superieur-denkenden als Lancelot menen dat je dit soort terroristen moet vergelijken met het kussen van een ongetrouwde vrouw, dan weet je wel een beetje hoever sommigen feitelijk de weg kwijt zijn hier....
In sommige landen staat de doodstraf als je een man kust. Ik vind de sharia inderdaad inferieur recht ten opzichte van ons recht. Ik had niet van jou verwacht dat je ons recht niet superieur acht ten opzichte bv. Saoedi Arabie of Iran. Over de weg kwijt zijn gesproken. In dat soort landen kun je de kussende man en de terrorist wel met elkaar vergelijken. Beiden krijgen de doodstraf. Lands eer, lands wijs. Ammehoela. Recht is leuk totdat we er last van krijgen. Stelletje hypocrieten.
Dat zegt dan iemand die het redelijk en billijk vind dat de rechtsstaat verder wordt afgebroken, want daar is Dekker mee bezig. I.t.t. Lancelot zie ik wel een verschil tussen een kussende man en terrorist maar niet tussen een SS-er en IS-er.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za feb 23, 2019 8:49 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Wisp schreef:
Biertje schreef:
In Syrië hebben ze misdaden begaan. Iemand die bewust drug smokkelt en weet dat daar de doodstraf op staat in het land waar hij dat naar binnen smokkelt moet ook niet mekkeren en gewoon daarin berusten.


Mij interesseert het helemaal niets of misdadigers berusten dan wel mekkeren
Waarom vind jij dat wel van belang?
Mij ook niet, zolang ze maar gewoon berusten in hun straf en niet denken dat ze recht hebben op een mildere straf in het land waar ze vandaan kwamen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za feb 23, 2019 8:21 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Einstein schreef:
Hume had een vooruitziende blik, drie pagina's geleden.. :((

Hume schreef:
Of zijn er soorten oorlogsmisdadigers , van goede en van foute oorlogen?

We debatteren hier inderdaad over hoe fout IS was, als criterium of Nederlandse repatrianten (waaronder spijtoptanten) terug mogen komen, zie de laatste twee pagina's.. we oordelen over repatrieering van Nederlanders, afhankelijk van de "slechtheid" van hun oorlog. De geschiedenis herhaalt zich. Na de Spaanse burgeroorlog verloren de repatrianten, uiteraard socialisten, hun Nederlandse nationaliteit, die werd ze permanent ontnomen. Met de oostfronters was dat niet het geval. Ze werden 2-6 jaar gedetineerd, maar na detentie kregen ze hun nationaliteit terug en konden ze dienst nemen in het NL leger, om te gaan vechten in Indonesie en Korea. De Nederlanders die het Franse vreemdelingen-legioen verlieten, kregen uiteindelijk, na een jarenlange juridische strijd, ook hun nationaliteit terug.

Maar nu is er dus weer een "foute" oorlog geweest.. en de roep is weer luidruchtig, om deze strijders inclusief vrouw en kinderen hun nationaliteit te ontnemen. Bij de repatrianten van IS wordt zelfs overwogen, om ze niet alleen hun nationaliteit te ontnemen, maar ze ook helemaal niet meer in Nederland toe te laten en ze onder de dictatuur van Assad te laten berechten. Alsof we in 1945 tegen Stalin hadden gezegd: "Mwaaa, die NL krijgsgevangenen ? hou ze maar".
In Syrië hebben ze misdaden begaan. Iemand die bewust drug smokkelt en weet dat daar de doodstraf op staat in het land waar hij dat naar binnen smokkelt moet ook niet mekkeren en gewoon daarin berusten.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za feb 23, 2019 11:23 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Hume schreef:
Biertje schreef:
Hume schreef:


Vandaag zag ik op het journaal dat oud SS'ers nog steeds pensioenen krijgen.
Waarom zoveel ophef over de berechting van IS strijders en hoe zijn de SS strijders dan berecht na WOII ?
Of is er toen een commissie geweest?
Ik zou het echt niet weten.
Of zijn er soorten oorlogsmisdadigers , van goede en van foute oorlogen?
Alleen de allergrootste oorlogsmisdadigers en mensen die meededen aan het plegen van misdaden tegen de mensheid w.o. genocide en daarin ook leiding gaven, zijn gestraft. Vrijwel alle NSB-ers in Nederland op 2 of 3 mensen na zijn niet gestraft. In Japan en Duitsland idem. Adenauer en alle andere Duitse leiders en de Duitse justitie hadden nooit veel trek gehad om Duitsers te vervolgen voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid. Duitse justitie gaat hen pas vervolgen als ze aan het einde van hun leven zijn, want ze moeten wel een rustig leven kunnen leiden, volgens diezelfde Duitse leiders

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/06/06/na ... e-a1605585
https://www.ad.nl/buitenland/duitse-naz ... ~aba30ebb/
https://duitslandinstituut.nl/artikel/5 ... g-vervolgd


Hoewel ik vind dat IS strijders berecht en gestraft dienen te worden , is het wel zo
dat Amerika en Europese landen zeer selectief zijn geweest en nog omgaan als het om straffen gaat van oorlogsmisdadigers.
In de meeste Europese landen zijn na WO II de jodenhaters en zij die meegewerkt hebben aan deportatie naar concentratie kampen
niet berecht en gestraft.
Eigenlijk zijn in de meeste oorlogen de misdadigers niet gestraft.
Na de Joegoslavië- oorlog kwam ook slechts een enkeling voor het tribunaal als symboolfunctie.
De VS is niet selectief geweest als het gaat om de berechting van oorlogsmisdadigers. Sowieso had de VS al te maken met een Stalin die op zijn minst 50.000 Duitsers wilden doden zonder enige vorm van proces. Er moest dus een compromis komen. Zelfs in Nederland zijn mensen die fout waren tijdens de oorlog na de oorlog op zeer hoge posten gekomen zijn. Zie Duitsland die te maken kreeg met de RAF.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za feb 23, 2019 11:11 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Enzo501 schreef:
Biertje schreef:
Hume schreef:


Vandaag zag ik op het journaal dat oud SS'ers nog steeds pensioenen krijgen.
Waarom zoveel ophef over de berechting van IS strijders en hoe zijn de SS strijders dan berecht na WOII ?
Of is er toen een commissie geweest?
Ik zou het echt niet weten.
Of zijn er soorten oorlogsmisdadigers , van goede en van foute oorlogen?
Alleen de allergrootste oorlogsmisdadigers en mensen die meededen aan het plegen van misdaden tegen de mensheid w.o. genocide en daarin ook leiding gaven, zijn gestraft. Vrijwel alle NSB-ers in Nederland op 2 of 3 mensen na zijn niet gestraft. In Japan en Duitsland idem. Adenauer en alle andere Duitse leiders en de Duitse justitie hadden nooit veel trek gehad om Duitsers te vervolgen voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid. Duitse justitie gaat hen pas vervolgen als ze aan het einde van hun leven zijn, want ze moeten wel een rustig leven kunnen leiden, volgens diezelfde Duitse leiders

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/06/06/na ... e-a1605585
https://www.ad.nl/buitenland/duitse-naz ... ~aba30ebb/
https://duitslandinstituut.nl/artikel/5 ... g-vervolgd

Een berichtje vol aannames, gokken en nare suggestie's.
Want..?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za feb 23, 2019 9:36 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Hume schreef:
Lancelot schreef:
Frankly schreef:Zoals je zelf al stelt is het geen onredelijk verzoek om gevangen genomen IS gangers te verdelen. Zeker wanneer het dubbele paspoorthouders uit europese landen zijn, dan is Europa daar ook voor verantwoordelijk en niet de VS. Het alternatief is om ze, al dan niet tegen wederdienst/betaling over te laten aan de Koerden die ze de doodstraf zullen geven en/of aan het regime Assad, met zeer goede kans dat er nooit meer wat van ze gehoord zal worden.

En zo zit iedereen in een spagaat. We kunnen voor de verandering Trump of "de amerikanen" niet de schuld geven want het is geen onredelijk verzoek van Trump. Maar niemand wil die IS gangers terughalen, en ook niemand zal ze openlijk aan de Koerden of het moordadige Assad regime over laten.
...en wat nu ?

Een commissie instellen om dit eens goed te onderzoeken.


Vandaag zag ik op het journaal dat oud SS'ers nog steeds pensioenen krijgen.
Waarom zoveel ophef over de berechting van IS strijders en hoe zijn de SS strijders dan berecht na WOII ?
Of is er toen een commissie geweest?
Ik zou het echt niet weten.
Of zijn er soorten oorlogsmisdadigers , van goede en van foute oorlogen?
Alleen de allergrootste oorlogsmisdadigers en mensen die meededen aan het plegen van misdaden tegen de mensheid w.o. genocide en daarin ook leiding gaven, zijn gestraft. Vrijwel alle NSB-ers in Nederland op 2 of 3 mensen na zijn niet gestraft. In Japan en Duitsland idem. Adenauer en alle andere Duitse leiders en de Duitse justitie hadden nooit veel trek gehad om Duitsers te vervolgen voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid. Duitse justitie gaat hen pas vervolgen als ze aan het einde van hun leven zijn, want ze moeten wel een rustig leven kunnen leiden, volgens diezelfde Duitse leiders

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/06/06/na ... e-a1605585
https://www.ad.nl/buitenland/duitse-naz ... ~aba30ebb/
https://duitslandinstituut.nl/artikel/5 ... g-vervolgd

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo feb 20, 2019 7:18 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Wisp schreef:
Inderdaad verkeerd draadje
Want we hebben Trump toch niet nodig om ons te vertellen dat dit probleem bestaat?
Sterker nog, toen een paar jaar geleden de vraag was 'laten uitreizen of niet'
wisten we al dat dit probleem er aan zat te komen als het kalifaat verslagen zou worden
Trump wil de kar niet alleen trekken, hij heeft gelijk.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo feb 20, 2019 6:08 pm 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


verkeerd draadje

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo feb 20, 2019 10:28 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Enzo501 schreef:
Joyce schreef:
Biertje schreef:
Waar wou je ze gevangen houden? Of je moet instemmen met mijn plannetje, een afgekeurd booreiland ver weg in zee.Een prima idee, dan zijn ze lekker onder elkaar en kunnen ze geen aanslagen plegen,
als ze elkaar afmaken is het alleen maar winst.

Een kalifaat in de Waddenzee, ik ben voor. :drunk:
Ik ook, hoeft onze marine niet zo ver te varen en kunnen ze naar hartenlust oefenen. Lekker dichtbij , goed voor het milieu :gniffel:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo feb 20, 2019 10:24 am 

Reacties: 3331
Bekeken: 122545


Joyce schreef:
Gezellig, 800 terroristen erbij in Europa plus de vrouwen, want die komen ook terug,
we zullen nóg voorzichtiger moeten zijn.

Hebben deze lui nog wel recht op leven, het recht dat ze anderen hebben ontzegd via
onthoofding en meer van dat gruwelijks.

Soms, zoals in dit geval, vind ik het jammer dat we geen doodstraf hebben.
Hè ja, een terroristen-familie-pardon, daar zitten we nou net op te wachten :misselijk:
Sorteer op:  
Pagina 1 van 18 [ Er voldeden 352 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling