Het is nu zo feb 24, 2019 8:10 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 46 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma jan 21, 2019 12:23 am 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


Lancelot schreef:
baedeker schreef:
Mja, Trump z'n constitutionele plek is dat er zonder zijn handtekening geen begroting is.
Chuck en Nancy kunnen maar beter iets constructiefs gaan bedenken.
En het voorstel wat er nu ligt mag voor sommigen wat dun lijken, maar de 0,1% van de begroting waar het om gaat is helemaal een lachertje.

Klopt, het wordt dus hoog tijd dat Donald zijn handtekening zet zodat er om die 0.1% geen 800.000 mensen zonder salaris zitten, waarna partijen constructief kunnen gaan onderhandelen.


Ja maar Lancelot, dat is een volwassen, rationele en redelijke manier van denken van jou. Daar gaat het hierbij natuurlijk niet om, Trump wil zijn prestigeproject waarvan experts zeggen dat het geldverspilling is. En omdat zijn achterban het niet accepteert dat hij daarvoor compromissen sluit, houdt hij zijn overheidsmedewerkers in gijzeling. 'Constructief onderhandelen' is een heel vies woord voor zijn ideologie.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo jan 20, 2019 1:32 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Lancelot schreef:
baedeker schreef:
Ja is het ook. Jij maakt er weer iets geks van voor in je rariteitenkabinet. Voor mij is het heel simpel. De Donald Duck mag je hebben. Hij heeft voor mij geen waarde, en ik ben blij als daardoor mijn buurt weer gas, water en licht heeft, en 800.000 man weer salaris krijgen.
Ik merk dat je geen antwoord hebt op mijn vraag. Enfin, ik hoop ook dat honderduizenden snel weer salaris krijgen. Het enige wat daarvoor hoeft te gebeuren is dat Donald de begroting goedkeurt die hij de afgelopen twee jaar op verzoek van de republikeinse senaat en congres ook heeft goedgekeurd.

Maar Lancelot je hebt talrijke argumenten gehad. Zie hierboven iedere keer dat Nancy "We can go through the back and forth. No. How many more times can we say no? Nothing for the wall." antwoordt. En dat terwijl het om wisselgeld gaat.


Chantage is natuurlijk geen wisselgeld :foei: De situatie is nu dat Donald een muur wil en daarvoor 800.000 man financieel gijzelt, wisselgeld is ik wil punt X, daarvoor krijg jij punt Y. Maar dat is oprecht onderhandelen en daar is Trump nu eenmaal niet zo goed in gezien hij en zijn republikeinen het niet kunnen hebben dat een ander ook iets gegund zou worden :wink:

Nog buiten dat die hele muur eigenlijk gewoon een symbool is van white supremacy identiteitspolitiek, zonder veel praktische waarde. Zoals we weer eens vernamen hoe jouw ideologische geloofsgenoten roepen om de muur tegen de natives :fluiten:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: di jan 08, 2019 7:26 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


Lancelot schreef:
baedeker schreef:
Lancelot schreef:
Hoezo een vreemde manier? Zowel het congres, senaat en Trump hebben meerdere keren de begroting die het congres nu naar de senaat heeft gezonden goedgekeurd. Zo vreemde zaak was die begroting dus niet. Het was Trump die de laatste keer er met een gestrekt been inging en een Shutdown veroorzaakte omdat hij een belofte die hij gedaan heeft waar wilde maken. Prima dat hij zijn uiterste best doet om zijn zin te krijgen, maar nu doet hij het over de rug van duizenden mensen die in onzekerheid leven, geen geld krijgen. Het is gewoon niet zo netjes van Trump om de overheid op slot te gooien voor slechts U$ 5mrd.

Jeetje, ingewikkeld zeg.
Is het niet gewoon zo dat Chuck en Nancy niet akkoord gaan met die $5 miljard omdat ze grensbewaking minder belangrijk vinden dan politiek spelletjes spelen met POTUS?

Je roept een vals dilemma op. Omdat de democraten tegen een uitgave zijn waarvan zij van mening zijn dat het geldverspilling is wil dat nog niet zeggen dat democraten grensbewaking minder belangrijk vinden dan Trump.


Precies, veruit de meeste illegale migratie vindt plaats via de vliegvelden, die nu dankzij Trump en zijn shutdown minder goed bewaakt worden. Baedeker en Trump vinden hun gevoel en symboliek belangrijker dan daadwerkelijke veiligheid :foei:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do nov 08, 2018 10:02 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Mooie rant natuurlijk, maar het ging om je opmerking dat Trump "enemy of the people" persoonlijk zou maken. Zoals ik al aangaf spreekt hij aan op gedrag, zoals in "when you bring fake news you are an enemy of the people". Dan doet het er niet toe of je het niet altijd of zelfs nooit eens bent met wat Trump als fake news ziet. Hij blijft met die opmerking op gedrag aanspreken en niet op de persoon. Je bewering is als vals beoordeeld.


Dat is natuurlijk wederom leugenachtig spin van baedeker :foei: Uiteraard is het persoonlijk, Trump valt immers journalisten niet aan op hun gedrag, maar omdat ze feiten presenteren die Trump niet leuk vindt. Het is in die zin niet anders niet anders dan de Nazi's die kritische media als 'lügenpresse' bestempelden (nu gaat baedeker zich vast beklagen over die vergelijking, want baedeker speelt graag het slachtoffer :wink:) het is een persoonlijk aanval omdat de premisse bewust vals is om zo te kunnen stellen dat men een 'enemy of the people is' en dat weet baedeker ook wel, hij herhaalt simpelweg de leugen :fluiten:

baedeker schreef:
Journalisten mogen van mij alles schrijven wat ze willen, maar als meneer Acosta zich misdraagt tijdens de persconferentie van de president, dan moet hij niet piepen als hij buitengesloten wordt. Ik ben helemaal voor scherpe journalistiek, maar deze Acosta staat de hele tijd zelfgenoegzaam standpunten te blèren, en is de facto onderdeel van de propagandamachine van het democrat establishment. Als dat is wat hij wil dan moet hij maar politicus worden.


Ah dus Acosta misdraagt zich volgens jou omdat een conservatieve Pro-trumper columnist stelt hij persoonlijk van mening is dat je zo niet journalistiek moet bedrijven :hum: Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op :foei: Het is prima dat een journalist uitspraken aan de kaak stelt als die niet overeen komen met de werkelijkheid. Daar zijn Trump fans natuurlijk boos over omdat Trump nu eenmaal zo vaak liegt :wink:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do nov 08, 2018 7:16 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Biertje schreef:
[Als Trump niets te verbergen zou hebben zou hij zo'n onderzoek gewoon toe moeten staan en over zich heen laten komen.

Laat ze maar lekker aangifte doen bij de politie.


Nou dat treft, het ministerie van Justitie heeft al iemand aangesteld om daar onderzoek naar te doen :ok: Het is dan natuurlijk wel kwalijk dat Trump een vriendje van hem aanstelt om verantwoordelijk te zijn voor het onderzoek tegen hemzelf, dat is natuurlijk niet integer :foei:

baedeker schreef:
De regering moet het werk kunnen doen waarvoor het gekozen is, zonder dat de Democrats het huis monopoliseren voor allerlei partizane flutonderzoekjes.


Tuttuttut, een uitvoerende macht heeft maar te doen wat de wetgevende & controlerende macht haar opdraagt :foei: Het is dan natuurlijk ook slechts een normale gang van zaken wanneer een democratisch verkozen orgaan middels onderzoek serieus haar controlerende taak uitvoert. Als er niks te vinden is dan is dat toch immers geen probleem voor Donald Trump :wink:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do nov 08, 2018 7:06 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Lumiere schreef:
baedeker schreef:
Tsja, hoogste tijd dat er eens gekeken wordt naar de "checks and balances" van een Russia probe die al 2 jaar gemolken wordt door de Democrats en hun media, en maar niks blijft opleveren.


Nou, nou je leugens beginnen nu wel erg absurd te worden :foei:

Iedereen weet natuurlijk dat een goed justitieel onderzoek nu eenmaal tijd kost en dat nader onderzoek ook weer nieuwe dingen boven water kan halen. Gezien er ondertussen al 33 personen zijn aangeklaagd, waaronder 26 russen. En daarnaast schuldverklaringen en/of veroordelingen voor de voormalig campagnemanager van Trump, de assistent campagnemanager, de voormalig national security advisor, de buitenland adviseur van Trump die tegen Australische diplomaten had verteld dat de Russen die emails hadden en zo uberhaupt dit onderzoek in gang zette....

Noem het maar 'niks opleveren', maar dat is natuurlijk een belachelijk standpunt enkel ingegeven omdat jij het als Trump worshipper niet leuk vindt dat er een justitieel onderzoek loopt :evendenken:

baedeker schreef:
En de Democrats willen meer meer meer van hetzelfde. Terecht dat Trump daar tegenover een gelijke behandeling vanuit de senaat in het vooruitzicht stelt.


Dat is natuurlijk wat raar... dreigen met onderzoek, als er aanwijzingen zijn voor misstanden zijn dan had dat allang onderzocht moeten worden natuurlijk. Ik heb dan ook geen idee waarom Trump en zijn adepten hier zo panisch over doen, als hij daadwerkelijk onschuldig is, dan is er ongetwijfeld niks te vinden en kan onderzoek geen kwaad :ok:

Hou eens op met die leugens.


Oh, geef eens aan wat er in mijn bijdrage gelogen is? :hum:

Ik zal alvast voor je antwoorden: er is niks aan gelogen, je kan het gewoon ideologisch niet hebben dat een justitieel onderzoek gaande is tegen je idool :foei:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do nov 08, 2018 12:49 am 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Tsja, hoogste tijd dat er eens gekeken wordt naar de "checks and balances" van een Russia probe die al 2 jaar gemolken wordt door de Democrats en hun media, en maar niks blijft opleveren.


Nou, nou je leugens beginnen nu wel erg absurd te worden :foei:

Iedereen weet natuurlijk dat een goed justitieel onderzoek nu eenmaal tijd kost en dat nader onderzoek ook weer nieuwe dingen boven water kan halen. Gezien er ondertussen al 33 personen zijn aangeklaagd, waaronder 26 russen. En daarnaast schuldverklaringen en/of veroordelingen voor de voormalig campagnemanager van Trump, de assistent campagnemanager, de voormalig national security advisor, de buitenland adviseur van Trump die tegen Australische diplomaten had verteld dat de Russen die emails hadden en zo uberhaupt dit onderzoek in gang zette....

Noem het maar 'niks opleveren', maar dat is natuurlijk een belachelijk standpunt enkel ingegeven omdat jij het als Trump worshipper niet leuk vindt dat er een justitieel onderzoek loopt :evendenken:

baedeker schreef:
En de Democrats willen meer meer meer van hetzelfde. Terecht dat Trump daar tegenover een gelijke behandeling vanuit de senaat in het vooruitzicht stelt.


Dat is natuurlijk wat raar... dreigen met onderzoek, als er aanwijzingen zijn voor misstanden zijn dan had dat allang onderzocht moeten worden natuurlijk. Ik heb dan ook geen idee waarom Trump en zijn adepten hier zo panisch over doen, als hij daadwerkelijk onschuldig is, dan is er ongetwijfeld niks te vinden en kan onderzoek geen kwaad :ok:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo nov 07, 2018 5:36 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


Biertje schreef:
De publieke omroep biedt een divers platform aan? :luidlachen: Dat was 50 jaar geleden nog leuk maar nu is het slaapverwekkend en vooringenomen. Hebben die Belgen het beslist beter gedaan.


Ah nog zo iemand die de simpele werkelijkheid niet snapt :duh:

Als ik morgen een zeepkist aanbiedt met een uur spreektijd, voor elke ideologische club die een groepje van 10 kan vormen en een werkplan in kan leveren... En vervolgens gaan er 3 linkse clubs, 2 centrische clubs, een milieuclub, een ouderenclub, een moslimclub, een liberale club en 3 christelijke clubs druk aan de gang om zich te organiseren en van de spreektijd gebruik te maken, terwijl de club van rechtse domdenkers maar wat zit te lanterfanteren en gefrustreerd te zeuren dat al die andere clubs maar één pot nat zijn en ze zodoende geen spreektijd krijgen omdat ze alleen maar klagen en niks opzetten.

Dan is niet het probleem dat er geen divers platform is, het probleem is omdat er specifieke clubs te lui zijn om zich via die weg te laten horen :foei:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo nov 07, 2018 4:40 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Lumiere schreef:
baedeker schreef:
Comedienne, Hollywood, een pot nat. Er zijn zat voorbeelden, zoals je best wel weet.
Mwoah maar dat is natuurlijk geen daadwerkelijke media bias, dat is slechts jouw selectieve politieke correctheid :ok:

Het ging om Hollywood én de media, al brengen sommige media maar al te graag de anti-Trump strapatsen van Hollywood in beeld.


Tuttuttut :foei: jouw bron heeft het over nieuwszenders, Hollywood wordt daarin niet benoemd en terecht natuurlijk anders moeten we voor de eerlijkheid natuurlijk ook al die rare fringe websites met complotgekkies als Alex Jones ook meetellen en dan lijkt me het aanbod prima in balans. :wink:

baedeker schreef:
Lumiere schreef:
baedeker schreef:
En wat moet ik, inwoner van een land met een staatsomroep die 24x7 selectief gekleurd beïnvloedt, nou van Hannity vinden? Ik zou zeggen: geef hem een Nederlandse zender, dan krijgt de bewering "diversiteit" hier ook weer iets van kleur. Behalve dat hij in de Amerikaanse liberal jungle van de grote networks ook die rol te spelen heeft.
Nou dat treft, zijn soort kan in Nederland een publieke omroep oprichten of een commerciële zender opzetten, alleen zijn jouw deelgenoten daar te lui voor :foei:

Hypothetisch voorbeeld dat natuurlijk naadloos aansluit op het fabeltjesland van Lumiere.


Nee hoor, simpelweg een feit dat de Nederlandse publieke omroep een divers platform aanbiedt waar ook jouw luie deelgenoten gebruik van zou kunnen maken :ok: als ze daar niet te lui voor waren :fluiten:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo nov 07, 2018 3:46 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Comedienne, Hollywood, een pot nat. Er zijn zat voorbeelden, zoals je best wel weet.


Mwoah maar dat is natuurlijk geen daadwerkelijke media bias, dat is slechts jouw selectieve politieke correctheid :ok:

baedeker schreef:
En wat moet ik, inwoner van een land met een staatsomroep die 24x7 selectief gekleurd beïnvloedt, nou van Hannity vinden? Ik zou zeggen: geef hem een Nederlandse zender, dan krijgt de bewering "diversiteit" hier ook weer iets van kleur. Behalve dat hij in de Amerikaanse liberal jungle van de grote networks ook die rol te spelen heeft.


Nou dat treft, zijn soort kan in Nederland een publieke omroep oprichten of een commerciële zender opzetten, alleen zijn jouw deelgenoten daar te lui voor :foei:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo nov 07, 2018 3:15 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Enzo501 schreef:
baedeker schreef:
Is deze couscous aan woorden bedoeld om op de een of andere manier te weerleggen dat Trump wordt tegengewerkt door pers, Hollywood en linkse miljardairs. Het zal toch niet?
:hum:
Bepaalde pers (in elk geval niet Foxnews, wiens vlaggeschip Hannity zichzelf ook bijzonder neutraal op stelde eergisteren bij Trump op het podium :luidlachen: ), Hollywood en linkse miljonairs (in tegenstelling tot rechtse miljonairs denk ik?) zijn inderdaad bijzonder kritisch op Trump. Tegengewerkt vind ik dan weer zo'n slachtofferredenering.

Mijn lijstje is langer: Media bias Trump Presidency


Daarmee bewijs je natuurlijk niets :foei: Voorbeeld: "Washington Post coverage was 83 percent negative and 17 percent positive." toon eens aan dat dit onterecht is :fluiten:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma okt 29, 2018 1:02 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


NRC: "Staat straks Fortuyn als premier met een krans op de Dam, de man die de islam `achterlijk' vindt en mensen uit Marokko en Turkije niet behorend tot `de moderniteit'? Deze dagen symboliseren de heroprichting van het vrije Nederland, waar je mag zeggen wat je wilt, geloven wat je wilt, ongeacht huidskleur, ras of nationaliteit. Het is de trots van Nederland dat we hier juist niet de ene cultuur beter vinden dan de andere. Dat we hier mensen gelijk behandelen in een open samenleving."

baedeker: SCHANDE! HOE DURVEN ZE!! ZOMAAR EEN COLUMN SCHRIJVEN!!!


Trump: “any guy who can do a body slam, he is my type!” (nadat een kandidaat met geweld een journalist had gevloerd.

baedeker: Dit is prima

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma jun 11, 2018 8:45 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Vervolgens is Trump maar net vertrokken of Trudeau geeft een persconferentie waarop hij de Amerikaanse maatregelen grof en onredelijk noemt.
Wat had hij als reactie verwacht?


LOL! :hardlachen: Geef eens de exacte quote van Trudeau zijn woorden (met bronvermelding) en geef eens aan wat daar onredelijk aan was :evendenken:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo jan 03, 2018 12:48 am 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


Interessant artikel over waarom de VS met Trump geen betrouwbare partner meer is

When President Donald Trump sat down for dinner on September 18 in New York with leaders of four Latin American countries on the sidelines of the annual United Nations General Assembly, anxieties were already running high.

There was the matter of Mexico and his promise to build that “big, beautiful wall,” presumably to keep not just Mexicans but all of their citizens out of the United States too. And the threat to blow up the North American Free Trade Agreement. And then, a month earlier, seemingly out of nowhere, Trump had volunteered that he was considering a “military option” in Venezuela as that country’s last vestiges of democracy disappeared. Amid the international furor over his vow to rain down “fire and fury” on North Korea in the same golf-course press conference, the news that the president of the United States was apparently considering going to war with its third-largest oil supplier had gotten relatively little attention. But the leaders from Argentina, Brazil, Colombia and Panama invited to the dinner remembered it well.

So, it turned out, did Trump. After the photo op was over and the cameras had left the room, Trump dominated the long table. His vice president, Mike Pence, was to his right; Pence had just spent nearly a week on a conciliatory, well-received tour of the region, the first by a high-ranking administration official since Trump’s inauguration. To Trump’s left was his secretary of state, Rex Tillerson. “Rex tells me you don’t want me to use the military option in Venezuela,” the president told the gathered Latin American leaders, according to an account offered by an attendee soon after the dinner. “Is that right? Are you sure?” Everyone said they were sure. But they were rattled. War with Venezuela, as absurd as that seemed, was clearly still on Trump’s mind.

By the time the dinner was over, the leaders were in shock, and not just over the idle talk of armed conflict. No matter how prepared they were, eight months into an American presidency like no other, this was somehow not what they expected. A former senior U.S. official with whom I spoke was briefed by ministers from three of the four countries that attended the dinner. “Without fail, they just had wide eyes about the entire engagement,” the former official told me. Even if few took his martial bluster about Venezuela seriously, Trump struck them as uninformed about their issues and dangerously unpredictable, asking them to expend political capital on behalf of a U.S. that no longer seemed a reliable partner. “The word they all used was: ‘This guy is insane.’”

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: vr aug 18, 2017 12:20 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


Rightnow schreef:
Omdat jij progressief bent zul je het wel jammer vinden dat conservatieven hier in NL hun rug rechten.


Gezien dat zich hier lokaal tot nu toe zich vooral uit in vanuit anti-intellectualisme de realiteit van klimaatsveranderingen ontkennen enerzijds en anderzijds het excuses maken voor neo-nazi's en segregatie symbolen anderzijds is er tot nu toe niet veel positiefs aan deze specifieke 'conservatieven'.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma aug 07, 2017 11:53 am 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Volgens mij is onderzoeker meneer Mueller nu aan bod, en daarna heel misschien de rechter. Praten met Russen is voor zover ik weet niet verboden, en bewijs voor een ander misdrijf heb ik nog steeds niet gezien. Jullie wel?


Wat leuk een combinatie van nummer 8 en de essentie van 17
Afbeelding

Schattig dat we ondertussen de volgende ontwikkeling hebben gezien:
Er is niets aan de hand er waren geen contacten met Rusland!
Ok er was wel contact, maar dat is geen collaboratie!
Ok er was collaboratie, maar dat is geen misdaad!

baedeker schreef:
Praten met Russen is voor zover ik weet niet verboden, en bewijs voor een ander misdrijf heb ik nog steeds niet gezien. Jullie wel?


Het boeit mij nog niet eens of het echt een misdrijf is (al is er de Logan act en campaign finance wetten) het feit dat er die collaboratie überhaupt is met Rusland is al erg genoeg. Het Trump team is gecompromitteerd en dat is een probleem voor de gehele westerse samenleving.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma aug 07, 2017 12:11 am 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


portman schreef:
Christina schreef:
Welke?
Bewijzen? :rolleyes:

Is dat niet duidelijk dan? Er waren contacten met Russen, die allemaal werden ontkend en later toch werden toegegeven maar werden gebagatelliseerd. Die contacten gaan onderzocht worden door een comité o.l.v. Robert Mueller en er zal een hoorzitting komen.


Het is best grappig hoor, Trump cultists leven een beetje in hun eigen werkelijkheid. Zo is er een meerderheid van Trump supporters die niet wil geloven dat Trump Jr. die ontmoeting met de russen heeft gehad... Terwijl hij het zelf heeft toegegeven :rolleyes: ->

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo aug 06, 2017 11:55 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


Christina schreef:
Lumiere schreef:
baedeker schreef:
Zo iets heet volgens mij een stropop drogredenering.


Nee hoor, gezien alle Russische collaboraties van het Trump kamp die steeds eerst ontkent worden en daarna toch aan het licht komt is het een zeer treffende vergelijking :bye:


Welke?


Even kijken hoor, we begonnen met dat nieeeeemand van het Trump team contacten had gehad met russen.

Eerst was daar Flynn die geen Russische contacten had gehad, totdat uitkwam dat het wel zo was.

Jeff Sessions had geen Russische contacten onderhouden totdat uitkwam dat het wel zo was.

Jared Kushner had geen Russische contacten onderhouden totdat uitkwam dat hij een kanaal via de Russen rechtstreeks naar het Kremlin wilde opzetten om de amerikaanse inlichtingendiensten te omzeilen.

De campagne van Trump in de vorm van Manafort, Trump Jr en Kushner hadden geen enkel illegaal contact met de Russen totdat uitkwam dat, dat wel zo was.

Christina schreef:
Bewijzen? :rolleyes:


Het is wel grappig dat je net alsof doet dat je geïnteresseerd bent in bewijs terwijl de realiteit is dat je het gewoon structureel negeert, typisch cultisch want er is echt geen enkele kans dat je die collaboraties niet hebt meegekregen :fluiten:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo aug 06, 2017 8:23 pm 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


baedeker schreef:
Lumiere schreef:
Toen Nixon vertrengeld zat in het Watergate schandaal waren er ook blinde volgelingen die alles goedpraatten, een comediant verzamelde de vaakstgehoorde excuusjes en het is grappig hoezeer het herkenbaar is voor de Trump Cult :wink:
Zo iets heet volgens mij een stropop drogredenering.


Nee hoor, gezien alle Russische collaboraties van het Trump kamp die steeds eerst ontkent worden en daarna toch aan het licht komt is het een zeer treffende vergelijking :bye:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za aug 05, 2017 12:21 am 

Reacties: 3202
Bekeken: 112038


Toen Nixon vertrengeld zat in het Watergate schandaal waren er ook blinde volgelingen die alles goedpraatten, een comediant verzamelde de vaakstgehoorde excuusjes en het is grappig hoezeer het herkenbaar is voor de Trump Cult :wink:

Afbeelding
Sorteer op:  
Pagina 1 van 3 [ Er voldeden 46 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling