Het is nu wo aug 21, 2019 2:25 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 4 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Nationale trots heringevoerd.
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Nationale trots heringevoerd.

Geplaatst: vr jan 12, 2018 5:22 pm 

Reacties: 61
Bekeken: 5022


Daarover zal ik wel geen boek meer lezen. Dat men meent dat Swarttouw zichzelf en Fokker overschatte, heb ook ik gehoord.

Wellicht was het dus onvermijdelijk dat DASA vooral de goodwill en een beetje expertise opkocht om het in Duitsland te gelde te maken. Bij nader inzien viel er verder weinig meer te doen voor de ex-werknemers voor zo ver die niet zelf in het buitenland aan de slag konden.

We moesten afscheid nemen van een stukje nationale trots maar wel moeten we nog elke dag leren hoe we een duurzame boterham verdienen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Nationale trots heringevoerd.

Geplaatst: wo jan 10, 2018 5:49 pm 

Reacties: 61
Bekeken: 5022


Fokker werd verkocht aan de Duitse multinational DASA. De aandeelhouders kregen een mooi resultaat maar de andere stakeholders, de werknemers, leveranciers en klanten, hadden het nakijken toen het moederbedrijf besloot dat de thuisbasis toch prioriteit had.

Tenminste, zo vermoed ik dat het allemaal is gegaan. Fokker is niet meer, en wat is er over van Stork, wat gaat straks resteren van Hoogovens, enz., enz.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Nationale trots heringevoerd.

Geplaatst: ma jan 08, 2018 7:47 pm 

Reacties: 61
Bekeken: 5022


De Engelse taal: het instrument bij uitstek van de globalistische klasse die de MBO-ongeletterden van 55 jaar en ouder er uitwerken. Die mogen dan straks in minihuisjes op mini-aow'tjes maar zonder mini-autootje verder vegeteren.

Het is wel tijd dat mensen firma's opzetten met medewerkers die uitstekend presteren zonder al die onzin; anders gaan we met zijn allen ten onder aan alle verdwazing. Dat eurofiele partijen de europese vlag niet meer n op te hangen, zo vlak voor aankomende verkiezingen, is misschien wel een teken aan de wand.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Nationale trots heringevoerd.

Geplaatst: wo nov 15, 2017 3:52 pm 

Reacties: 61
Bekeken: 5022


Raya schreef:
Joyce schreef:
Heel goed dat onze vlag daar hangt.
Ook Nederlanders mogen trots zijn op hun eigen land en het symbool daarvan. :ok:


Met zo'n groei van voedselbanken en armoede, en stijging op de ranglijst van belastingparadijzen en vriendjespolitiek van de VVD, ben ik op dit moment allesbehalve trots op dit land.

Zulke trots kan alleen als we ook des te meer betrokkenheid en medewerking gaan zien. Want nu is iedereen tegen iedereen hier in opstand. Wanneer ook offers ten bate van het algemeen nut worden gebracht, heeft nationale zelfbeschikking dus zelfs een onmiddellijk nut.

Dat is toch logisch, dat opofferingen beter overzien kunnen worden als er een locaal nut en een locale noodzaak is waarbij we ons betrokken voelen. Ooit keurden we een Europese Grondwet af omdat we niet geloofden dat Brussel en Straatsburg ons die nationale zeggenschap zouden willen doen behouden: dat we dat goed voorvoelden blijkt nu, en geen referendum over Brussel zal ooit nog worden toegestaan. De teugels worden juist aangetrokken en hoeveel democratie blijft er over in een EU van vroegtijdig en dwangmatig "gefuseerde" nationaliteiten? Wat heb je er bovendien aan wanneer er niets meer in Den Haag wordt beslist, en alles in Brussel waar men elke dag harder "vooruit" wil?

Vooruit naar de "federale" EU waar burgeroorlog of wereldoorlogen uit kunnen voortkomen?
Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeden 4 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling