Het is nu vr feb 22, 2019 9:51 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 3 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018

Geplaatst: do maart 22, 2018 3:24 pm 

Reacties: 116
Bekeken: 7228


Lies schreef:
Leefbaar Rotterdam blijft grootste in de havenstad, Denk boekt 'forse' winst
https://www.volkskrant.nl/binnenland/le ... ~a4582917/

De Turkse gemeenschap kent ook hier veel kleine middenstanders. Ik denk dat de partij Denk aan deze groep de winst te danken heeft.

Vreemd dat Leefbaar Rotterdam zo sombert over vestiging van kleine middenstanders; ze hadden beter extra vestigingsruimte kunnen bieden voor winkels die een patroon doorbreken; de Turkse winkeliers voorzien kennelijk in een behoefte.

Maar daarvoor ontbeert Leefbaar Rotterdam (en misschien ook FvD?) een economisch liberalisme waarbij de overheid de goede omstandigheden helpt scheppen voor rechtvaardigheid in het economisch verkeer. Van de localen heb ik weinig begrepen en heb dus maar weer eens op een landelijke partij gestemd die in zijn verkiezingsprogramma nog het minste onzin uitkraamde. Want in onzin kan ik niet werken zoals Jan Schaefer zou hebben gezegd.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018

Geplaatst: ma jan 22, 2018 11:43 am 

Reacties: 116
Bekeken: 7228


Goedkoop trappen op tegenstanders zonder inhoudelijk te hoeven worden? Ik ga me daar niet in verdiepen want ik hoor uit mijn directe omgeving al genoeg politiek bewogen afkrakerij van mensen, van zogenaamde intellectuelen die de visie ontbreekt om een andere weg inhoudelijk voor te stellen.

Nooit komen ze met een omvattende aanpak die vluchtelingen en gelukszoekers veiligheid resp. geluk kan brengen - ze verzwijgen dat de generaties na ons in Europa armoede en oorlog te wachten kan staan door de ontstane ethnisch-religieuze diversiteit en grote verschillen in opleiding en vaardigheden.

Bij de voorbereidingen voor gemeenteraadverkiezingen meende ik gehoord te hebben dat Wilders zocht naar aspirant-raadsleden die coute que coute zouden protesteren tegen elke mogelijke opvangplek in hun omgeving: ook al zo'n beperkende aanpak waarbij je het zicht op de samenleving en de verhoudingen tussen de naties uit het oog verliest omdat de slachtoffers van de migratie, de boze autochtone burgers die verloren hebben en die steeds meer zullen verliezen (waaronder hun AOW en zorgondersteuning in een volgende economische crisis): hun zieligheid staat zo centraal voor Wilders dat de rest van de wereld en de normale verhoudingen tussen haakjes lijken te worden gezet!

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018

Geplaatst: ma jan 08, 2018 7:52 pm 

Reacties: 116
Bekeken: 7228


Misschien kunnen we in plaats van hoogdravende programma's te bestuderen, studie maken van wat ook al weer met wiens hulp besloten is in onze gemeente. Resultaten uit het verleden zeggen niet veel over succes in de toekomst maar vage suggesties en beloften doen dat nog minder.
Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeden 3 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling