Het is nu do feb 21, 2019 1:46 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeed 1 resultaat aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Het ministerie van warboel en oplichting.
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het ministerie van warboel en oplichting.

Geplaatst: vr dec 08, 2017 1:43 pm 

Reacties: 9
Bekeken: 701


Dit is geen vrolijk verhaal.
Je zou verwachten dat het ministerie van veiligheid en justitie het ministerie met het hoogste morele gezag van ons land is. Maar de feiten zijn helaas totaal tegengesteld.
Onder leiding van minister Opstelten zou gewerkt worden aan een nationaal politiecorps. Dat zou de efficiëntie van de politie in hoge mate moeten gaan verbeteren. Ondanks vele waarschuwingen uit het werkveld en van deskundigen werd dit programma doorgevoerd. Hierbij vielen wel een paar slachtoffers, maar desondanks werd er stevig aan doorgewerkt.
Nu, na vele jaren is het nog steeds een grote warboel en van de voorgespiegelde efficiëntie is bepaald nog niet veel te merken.
Intussen kwamen ook andere zaken aan het licht. Zo werd er zeer schimmig gedaan over een niet terug te vinden bonnetje waaruit zou blijken dat het ministerie wel zeer ruimhartig met een gevaarlijke crimineel was omgegaan.
Een poosje later kwam het betreffende bonnetje via de media toch aan het licht en was het kennelijk helemaal niet zo moeilijk te vinden. Het had er alle schijn van dat het bonnetje het daglicht niet kon verdragen en er volgden diverse slachtoffers, waaronder minister Opstelten en staatssecretaris Teeven en in hun kielzog tweede-kamervoorzitter mw Miltenburg.
Nu blijkt dat er ook op een kwalijke wijze is geknoeid met een zogenaamd onafhankelijk wetenschappelijk rapport over wiet-productie, dat helemaal niet onafhankelijk of wetenschappelijk ingegeven is, maar een politiek welvallig instrument was voor minister Opstelten.
Dit is een ontluisterende zaak voor dhr. Opstelten. Het leek wel een sympathieke man, maar het blijkt nu een grote manipulator te zijn. Dat is niet alleen jammer voor hem, maar tevens voor de top van het ministerie en voor de top van het onafhankelijke wetenschappelijke bureau die hiermee gecorrumpeerd zijn.
Er kan maar één conclusie zijn: Er moet grondig de schop door de top van het ministerie en de top van het WODC. Zo kan niet langer doorgemodderd worden.
Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeed 1 resultaat aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling