Het is nu di jan 26, 2021 1:10 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1169 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 59  Volgende
Auteur Bericht
Bericht nummer:#481  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 12:23 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:26 pm
Berichten: 5261
Berichten: Intopic
Raya schreef:
Het probleem met Macron is in dit geval, dat hij duidelijk niet goed heeft aangegeven wat hij precies bedoelt en wenst te bereiken met zijn maatregelen. Het zal wel een politiek motief hebben. Door wat vager te zijn, stemmers weglokken bij Le Pen.

Als hij duidelijk had gemaakt dat hij een strikter onderscheid maakt tussen moslims die de westerse wetten, normen en waarden niet willen accepteren, en de moslims die dat wel doen, (en die laatsten ook had omarmt), was de publiciteit heel anders geweest. Dan had Macron waarschijnlijk niet hoeven te bellen naar de NYT.
Alles heeft tegenwoordig een doel en ik denk dat ze in Frankrijk Macron wel begrijpen na de ellende. We leven in een wereld vol 'veldslagen' waarin de lezer/kijker/kiezer geconfronteerd wordt met elkaar niet (willen) begrijpen en waarin men moeite heeft met tegenspraak. Wie legt wie een druk op door verontwaardiging over en weer?


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#482  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 12:30 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma dec 17, 2012 12:38 am
Berichten: 8806
Berichten: Intopic
Lies schreef:
Rekeningen van advocaten en makelaars, je valt in Nederland ook stijl achterover als je die onder ogen krijgt, hoeft het nog niet eens over iets groots te gaan.

In deze wereld van elkaar bestrijden en de zakken gevuld houden 'wen er maar aan', iedereen is er mee bezig in een crisis.

Daarom kijk ik naar links en rechts en waarom hier een regering klem zit door een stikstofuitspraak via de rechter.

Dat is, omdat door ons gekozen politici over stikstof afspraken hebben gemaakt, verdragen hebben gesloten en wetten opgesteld.

Daarom doet de rechter die uitspraak. Voor de wet is eenieder gelijk, toch ? De rechter mag eisen dat de wet wordt gevolgd. Als een politicus daar iets aan wil doen, of die uitspraak verschrikkelijk onrechtvaardig vindt, dan had de politicus de afspraken niet moeten accepteren en de wetten niet moeten opstellen. De rechter is de boodschapper.. geef niet de boodschapper de schuld. Het gaat er niet om wie machtiger is, de rechter of de politicus. De politicus bepaalt de agenda, de rechter de uitkomst.. soms.. als burgers het niet willen doen, uiteindelijk. Die rechtszaken zijn er alleen maar, omdat een aantal sectoren uit zichzelf niets hebben gedaan, om zich voor te bereiden op de evaluatie, die leidde tot de rechtszaak. Als er iets was gebeurd, was die hele urgenda-rechtszaak er niet gekomen.

_________________
Change is coming, whether you like it or not
Greta Thunberg VN 23-sep-2019


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#483  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 12:35 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo mei 06, 2012 12:39 pm
Berichten: 8266
Berichten: Intopic
Zelfs Trump zijn trouwste lakei bij Fox News, Tucker Carlson, keert zich tegen de volslagen imbeciele beschuldigingen over een internationale samenzwering van de zwetende Rudy Giuliani en Sidney Powell.

phpBB [media]

_________________
I never forget a face, but in your case I'll be glad to make
an exception.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#484  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 12:36 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo mei 06, 2012 12:39 pm
Berichten: 8266
Berichten: Intopic
Enzo501 schreef:
Verkleinde Afbeelding
Verkleinde afbeelding. Klik om te vergroten.


Time Magazine man of the year 2001


Het is nooit verstandig om je weinige haar te kleuren met niet-watervaste schoensmeer.

_________________
I never forget a face, but in your case I'll be glad to make
an exception.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#485  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 12:42 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma dec 17, 2012 12:38 am
Berichten: 8806
Berichten: Intopic
Yep.. Tucker is om. Hij vraagt nu ook naar bewijzen. Die persconferentie van Rudy Guiliani donderdag was de klap op de vuurpijl denk ik..

Laatste aflevering van de Trump-soap, mét cliffhanger. De hoofdrolspeler is van het toneel verdwenen. Watsgebeurd ? Zou hij dood zijn (nee natuurlijk)

De voorstelling loopt op zijn einde. We zullen waarschijnlijk tot 2024 moeten wachten, tot er een nieuwe Trump-mythologie is ontstaan, met terugwerkende kracht eerherstel voor Rudy Guilliani, die de waarheid op het spoor was en de draak zou hebben gedood, ware het niet, dat de Swamp de macht weer greep en de Amerikaanse kiezer werd bedrogen ! Na vier jaar kun je zo openen, want iedereen is toch vergeten wat er in de laatste aflevering gebeurde.. in wat er in real life gebeurde.. :smile:

_________________
Change is coming, whether you like it or not
Greta Thunberg VN 23-sep-2019


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#486  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 2:15 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr nov 20, 2015 5:26 pm
Berichten: 8915
Berichten: Intopic
baedeker schreef:
Nee, wat de grondwet zegt:

Each State shall appoint, in such Manner as the Legislature thereof may direct, a Number of Electors, equal to the whole Number of Senators and Representatives to which the State may be entitled in the Congress; but no Senator or Representative, or Person holding an Office of Trust or Profit under the United States, shall be appointed an Elector.


Einstein schreef:
baedeker schreef:
Einstein schreef:
Jaja ik snap dat de Senaat van een staat die bevoegdheid heeft.. tenzij wetten in de staat het verbieden, zoals bij Pennsylvania.. of wanneer electors niet worden gekozen door de Senaat van de staat, zoals in Wisconsin het geval is.. danwel zoals in Arizona de meerderheid te klein is, of in Nevada waar een Democratische Senaat zetelt.. en dan zou Donald Trump, of zijn nar Rudy Guiliani, even snel het zaakje in 3 van de 4 staten laten cancellen ? dream on ! Alles wat de Republikeinen nu nog kunnen doen, is vertragen. Zodat de certificering niet op tijd is en (eventueel) een Republikeinse Senaat daar misbruik van maakr. Maar dat levert dus niet genoeg electroral zetels op.. Al zouden er 36 unfaithfull votes zijn, dan wint Biden het nog steeds ! Zo liggen de kaarten, op dit moment. De zaken die resteren, gaan nergens meer over en in bijvoorbeeld een staat als Arizona zullen er zeker meer dan 5 Republikeinse Senatoren niet mee willen gaan met dit soort snode plannen om de democratie te ondermijnen !

Mijn kristallen bol: het Electoral College gaat op 15 december gewoon Joe Biden in het zadel hijsen als President Elect. Vervolgens gaat Emily Murphy om, de transitie begint druppelsgewijs.. en in het Witte Huis zal Trump de zandzakken voor de deur proberen te houden. Zo lang mogelijk. Trump zal nooit toegeven dat hij heeft verloren. Tussen 15 december en 5 januari gaat er niks veranderen, vrees ik. De Republikeinse partij zal hondentrouw blijven betuigen aan Trump, omdat ze Trump nodig hebben op 5 januari bij de runoffs in Georgia voor de senaat. Dat kan twee kanten op gaan. Als de Democraten winnen in Georgia dan zijn de druiven zuur bij de Republikeinen en dan dumpen ze Donald Trump, die krijgt dan de schuld van alles wat is misgegaan inclusief de verkiezingen. Trump verdwijnt uit beeld. Wanneer de Republikeinen winnen op 5 januari in Georgia, zal Trump stilletjes aftreden en gratie van Pence krijgen.. en een succesvol eigen TV-station beginnen.. in beide gevallen zal Joe Biden worden ingehuldigd. In het beide gevallen zal de Republikeinse partij opsplitsen, in Trump-getrouwen en Never-Trumpers. De polarisatie zal zich verplaatsen naar binnen de Republikeinse partij en de VS gaan over tot de orde van de dag (=Covid). De komende 20 jaar is er een Democratische president, een Democratisch Huis en soms, in perioden van voorspoed, een Democratische Senaat.. over het fiasco Donald Trump zal nog een eeuw worden nagepraat.. Hoover-Trump, de analogie.. beide presidenten gecrasht op een crisis.
Wow ... dit is wel erg snel van "de grondwet" naar "jouw glazen bol".
Ongrondwettelijk is het hele plan sowieso.. originalisten zijn het echt niet eens met een politieke beslissing van "de Senaatsmeerderheid" over benoeming van kiesmannen, daarover is helemaal niets vermeld..

:foei2:

Einstein schreef:
in een later amendement staat, dat kiesmannen de meerderheid vertegenwoordigen en alleen in geval van twijfel (onbepaalde uitslag) beslist een meerderheid van het Congress, dus Senaat én House van een staat.. wat men zich nu voorstelt is allemaal niet in die lijn, want de marges zijn te groot voor "gerede twijfel".

Nah, zie SCOTUS United States versus Throckmorton, 1878: “Fraud vitiates everything.

Einstein schreef:
Ze krijgen de conservatieven in het S-C ook niet mee voor politieke beslissingen: originalisten menen namelijk, dat kiesmannen naar eigen goeddunken moeten kunnen beslissen, zonder last of ruggespraak. Dat is tegengesteld aan electors als stemvee te laten opereren van een lokale senaatsmeerderheid ! In het S-C gaan ze het pleit verliezen. Er is ook geen precedent voor zoiets..

Nah, toch wel hoor.

Einstein schreef:
bij Florida 2020 is de Senaat van Florida er niet aan te pas gekomen. Gelukkig niet ! Trump zou echt een primeur hebben..

The winner of the Electoral College vote is usually the candidate who has won the popular vote. However, it is possible to win the presidency without winning the popular vote. There have been a total of five candidates who have won the popular vote but lost in the Electoral College, with the most recent cases occurring in the 2016 and 2000 elections. Two other presidents—Rutherford B. Hayes in 1876 and Benjamin Harrison in 1888—became president without winning the popular vote. In the 1824 election between John Quincy Adams and Andrew Jackson, Jackson won the popular vote but neither won a majority of Electoral College votes. Adams secured the presidency only after the election was decided by vote of the House of Representatives, a procedure provided for in the Constitution when no candidate wins a majority of the Electoral College.

"de grondwet" is bovendien nog helemaal niet aan de orde. Zolang er niet aanwijsbaar dingen kantelen als gevolg van hertelling bij 2 of meer staten, is er niks geconstateerd. De grondwet is de principieele kant van de zaak, maar er is wel substance nodig om daar een beroep op te doen. Tot nu toe is die er niet, althans ik zie Rudy Guiliani het S-C nog niet overtuigen van het onconstitutionele gehalte van alle mail in ballots sinds Lincoln... alleen om Trump zijn zin te geven.

Nah, Biden is 'gekozen' door Dominion Voting systemen. Gezien de tsunami aan problemen (absurde uitslagen en aanwijzingen voor fraude) nodigden de afgevaardigden van Pennsylvania het bedrijf uit voor een gesprek. Na eerst de uitnodiging te hebben aangenomen, trok Dominion zich gisteren plots terug en verwees naar z'n advocaten. Dat mag Dominion natuurlijk doen, maar nu zitten de afgevaardigden van Pennsylvania met een tsunami aan problemen, en de centrale verdachte die zich zogezegd in zijn kelder terugtrekt. Terwijl Giuliani & co hun kaarten nog niet eens volledig op tafel hebben gelegd. United States versus Throckmorton hè: “Fraud vitiates everything.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#487  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 2:25 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo mei 06, 2012 12:39 pm
Berichten: 8266
Berichten: Intopic
Trump heeft verloren.

_________________
I never forget a face, but in your case I'll be glad to make
an exception.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#488  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 2:31 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za maart 07, 2015 12:38 am
Berichten: 4240
Berichten: Intopic
Woonplaats: 't Ongewisse
Ik zag Trump in een pose dat alles zo oneerlijk was, iedereen was unfair tegenover hem. Hij is doodongelukkig, vooral nu de republikeinse leiders uit Michigan hem niet oneerlijk wilde bejegenen nu Biden bij hen de verkiezing gewonnen heeft.
Ow, Ow,Ow, wat is de wereld toch oneerlijk. Heel erg allemaal.
Wil iedereen alsjeblieft nog maar wat extra geld in het fonds voor de 'rechtszaken' tegen al deze verschrikkelijke oneerlijke verkiezingsuitslag storten? Please!!!


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#489  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 3:14 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr nov 20, 2015 5:26 pm
Berichten: 8915
Berichten: Intopic
Einstein schreef:
Yep.. Tucker is om. Hij vraagt nu ook naar bewijzen. Die persconferentie van Rudy Guiliani donderdag was de klap op de vuurpijl denk ik..

Laatste aflevering van de Trump-soap, mét cliffhanger. De hoofdrolspeler is van het toneel verdwenen. Watsgebeurd ? Zou hij dood zijn (nee natuurlijk)

De voorstelling loopt op zijn einde. We zullen waarschijnlijk tot 2024 moeten wachten, tot er een nieuwe Trump-mythologie is ontstaan, met terugwerkende kracht eerherstel voor Rudy Guilliani, die de waarheid op het spoor was en de draak zou hebben gedood, ware het niet, dat de Swamp de macht weer greep en de Amerikaanse kiezer werd bedrogen ! Na vier jaar kun je zo openen, want iedereen is toch vergeten wat er in de laatste aflevering gebeurde.. in wat er in real life gebeurde.. :smile:

Tucker is de fout in gegaan. Niet omdat hij om bewijzen vroeg, want die wil natuurlijk iedereen. Maar wél omdat hij de suggestie wekte dat het enige betekenis had dat Sidney Powell die niet in zijn show kwam mededelen. Iedere advocaat houdt zijn kaarten tegen de borst tot het moment dat het ertoe doet, en dat moment was nu eenmaal niet de Tucker show. Foute suggestie dus van Tucker. Maar Powell heeft wél ruim voldoende op tafel gelegd om iedere normale journalist in de benen te krijgen om dit tot op de bodem uit te zoeken. Wat Tucker nu deed was zich aansluiten bij de rest van de fake media, die niet onderzoeken, maar propjes schieten op wat op tafel wordt gelegd door wat ze zien als 'de tegenpartij'. Nepjournalistiek dus.

Tucker moet natuurlijk ook de kachel thuis blijven stoken. Foxnews heeft afgedaan voor rechts, en het is de vraag of ze voldoende abonnees overhouden om dure kanonnen als Tucker te blijven betalen. Als Biden wint, dan zijn CNN, CBS, enz. hun cash cow 'Trump bashen' kwijt, en belanden ze in het segment 'alles wat Biden doet is geweldig'. Daar valt geen droge boterham aan te verdienen. Als Trump wint, dan loopt de oude cash cow nog even door. Misschien is Tucker zijn verdienmodel wel aan het heroverwegen.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#490  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 3:15 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo mei 06, 2012 12:39 pm
Berichten: 8266
Berichten: Intopic
Trump heeft verloren.

_________________
I never forget a face, but in your case I'll be glad to make
an exception.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#491  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 3:40 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr nov 20, 2015 5:26 pm
Berichten: 8915
Berichten: Intopic
Lancelot schreef:
Ik denk dat het een goede zaak is dat de pers en machthebbers een gespannen verhouding hebben met elkaar. De pers is een belangrijk controle mechanisme in een democratie. Je ziet dit goed terug in het voorbeeld van Lies. Daarom is het zo belangrijk om vrije pers te hebben en moet ten alle tijden voorkomen worden dat er wordt geknibbeld aan deze vrijheid. Ik snap wel dat Smith vind dat zo'n beschuldiging uiten tegen de pers heel erg is.

Welnee. Het blijkt maar weer dat onderdanen van een land waar de liegende en discriminerende staatsomroep ad €850 miljoen wordt gesoepsidieerd, niet het beste geplaatst zijn om het vingertje te heffen over persvrijheid. Persvrijheid betekent niet dat je vrijgesteld bent van kritiek op wat je schrijft. Als Smith beweert dat Macron niet zei wat hij bedoelde, dan loopt hij te jokkebrokken. De NYT weet de terreuraanslagen aan Frans racisme en islamofobie. Macron vindt dat onzin, en daarmee heeft hij gewoon een punt.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#492  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 3:42 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di apr 01, 2014 3:25 am
Berichten: 2477
Berichten: Intopic
Edit (voor Marcel): Trump heeft verloren

baedeker schreef:
Iedere advocaat houdt zijn kaarten tegen de borst tot het moment dat het ertoe doet,


*Proest* dat is wel het domste argument wat ik ooit heb gehoord om het gebrek aan bewijs goed te praten :luidlachen: Als er echt bewijs was dan had men dat wel op tafel gelegd, de realiteit is dat in de rechtszaal het Trump team gewoon toegeeft dat ze geen bewijs voor fraude hebben

Laten we het schema er even weer bij nemen:

Biden heeft de verkiezingen gewonnen
Reactionairen zijn in de ontkenningsfase <- we zijn hier
Biden wordt beëdigd als president

:ok:

_________________
Poetin komt bij een waarzegger en vraagt: "Wanneer zal ik sterven?" waarop de waarzegger zegt: "op een Europese feestdag". Poetin schrikt en vraagt: "Op welke feestdag?" Waarop de waarzegger antwoordde: "Maakt niet uit, wanneer u sterft is het een Europese feestdag"


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#493  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 4:22 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:26 pm
Berichten: 5261
Berichten: Intopic
Einstein schreef:
Lies schreef:
Rekeningen van advocaten en makelaars, je valt in Nederland ook stijl achterover als je die onder ogen krijgt, hoeft het nog niet eens over iets groots te gaan.

In deze wereld van elkaar bestrijden en de zakken gevuld houden 'wen er maar aan', iedereen is er mee bezig in een crisis.

Daarom kijk ik naar links en rechts en waarom hier een regering klem zit door een stikstofuitspraak via de rechter.

Dat is, omdat door ons gekozen politici over stikstof afspraken hebben gemaakt, verdragen hebben gesloten en wetten opgesteld.

Daarom doet de rechter die uitspraak. Voor de wet is eenieder gelijk, toch ? De rechter mag eisen dat de wet wordt gevolgd. Als een politicus daar iets aan wil doen, of die uitspraak verschrikkelijk onrechtvaardig vindt, dan had de politicus de afspraken niet moeten accepteren en de wetten niet moeten opstellen. De rechter is de boodschapper.. geef niet de boodschapper de schuld. Het gaat er niet om wie machtiger is, de rechter of de politicus. De politicus bepaalt de agenda, de rechter de uitkomst.. soms.. als burgers het niet willen doen, uiteindelijk. Die rechtszaken zijn er alleen maar, omdat een aantal sectoren uit zichzelf niets hebben gedaan, om zich voor te bereiden op de evaluatie, die leidde tot de rechtszaak. Als er iets was gebeurd, was die hele urgenda-rechtszaak er niet gekomen.
En toch poets je de kreupele fantasieën en natte dromen na meer dan twintig jaar er niet mee weg. Hetzelfde als dat Trump verdwijnt uit het Witte Huis, maar niet uit de huiskamer. Men kweekt te veel mensen die zichzelf niet willen zien verdwijnen en die vechten terug. Probleem in de hele wereld. Daar hebben Clinton en Obama ook geen verandering in aan kunnen brengen.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#494  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 4:40 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr nov 20, 2015 5:26 pm
Berichten: 8915
Berichten: Intopic
Lumiere schreef:
Edit (voor Marcel): Trump heeft verloren

baedeker schreef:
Iedere advocaat houdt zijn kaarten tegen de borst tot het moment dat het ertoe doet,


*Proest* dat is wel het domste argument wat ik ooit heb gehoord om het gebrek aan bewijs goed te praten :luidlachen: Als er echt bewijs was dan had men dat wel op tafel gelegd, de realiteit is dat in de rechtszaal het Trump team gewoon toegeeft dat ze geen bewijs voor fraude hebben

Laten we het schema er even weer bij nemen:

Biden heeft de verkiezingen gewonnen
Reactionairen zijn in de ontkenningsfase <- we zijn hier
Biden wordt beëdigd als president

:ok:

Vergelijk het maar met de Russia collusion beweringen van de Dems, zonder uitzondering door de fake media tot bombshell uitvergroot, waarna de Dems onder ede toegaven dat ze niks hadden. Behalve dat het hier gaat over de zaak van Powell, die nog niet aanhangig is gemaakt, en over Lumiere die conclusies trekt die er op dit moment niet toe doen.

:lol:


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#495  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 4:57 pm 
Offline
lid

Geregistreerd: za mei 05, 2012 9:28 pm
Berichten: 21800
Berichten: Intopic
Lumiere schreef:
Edit (voor Marcel): Trump heeft verloren

baedeker schreef:
Iedere advocaat houdt zijn kaarten tegen de borst tot het moment dat het ertoe doet,


*Proest* dat is wel het domste argument wat ik ooit heb gehoord om het gebrek aan bewijs goed te praten :luidlachen: Als er echt bewijs was dan had men dat wel op tafel gelegd, de realiteit is dat in de rechtszaal het Trump team gewoon toegeeft dat ze geen bewijs voor fraude hebben

Laten we het schema er even weer bij nemen:

Biden heeft de verkiezingen gewonnen
Reactionairen zijn in de ontkenningsfase <- we zijn hier
Biden wordt beëdigd als president

:ok:

Sidney heeft al aangegeven wat volgens haar het sterkste punt was dat ze in handen heeft: een getuigeverklaring van een iemand die in Venezuele jaren geleden (toen Chavez nog leefde) heeft gezien 'hoe dat allemaal werkt' en daaruit werd door Team Trump de conclusie getrokken dat de huidige situatie in sommige staten hier toch wel heel erg op leek. Verder pruttelde ze nog wat over statistieken die niet zouden kloppen, maar de meeste daarvan zijn allang debunked.
Aangezien nu wel duidelijk is dat de route langs de rechtbanken niets oplevert of zal opleveren probeert Trump nog wel op dubieuze wijze in te praten op Republikeinse politici uit Michigan en Pennsylvania om te zien of het kiesmannensysteem overboord kan maar ALLES wijst erop dat dit het wel zo'n beetje is.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#496  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 5:02 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr nov 20, 2015 5:26 pm
Berichten: 8915
Berichten: Intopic
Enzo501 schreef:
Lumiere schreef:
Edit (voor Marcel): Trump heeft verloren

baedeker schreef:
Iedere advocaat houdt zijn kaarten tegen de borst tot het moment dat het ertoe doet,


*Proest* dat is wel het domste argument wat ik ooit heb gehoord om het gebrek aan bewijs goed te praten :luidlachen: Als er echt bewijs was dan had men dat wel op tafel gelegd, de realiteit is dat in de rechtszaal het Trump team gewoon toegeeft dat ze geen bewijs voor fraude hebben

Laten we het schema er even weer bij nemen:

Biden heeft de verkiezingen gewonnen
Reactionairen zijn in de ontkenningsfase <- we zijn hier
Biden wordt beëdigd als president

:ok:
Sidney heeft al aangegeven wat volgens haar het sterkste punt was dat ze in handen heeft: een getuigeverklaring van een iemand die in Venezuele jaren geleden (toen Chavez nog leefde) heeft gezien 'hoe dat allemaal werkt' en daaruit werd door Team Trump de conclusie getrokken dat de huidige situatie in sommige staten hier toch wel heel erg op leek. Verder pruttelde ze nog wat over statistieken die niet zouden kloppen, maar de meeste daarvan zijn allang debunked.
Aangezien nu wel duidelijk is dat de route langs de rechtbanken niets oplevert of zal opleveren probeert Trump nog wel op dubieuze wijze in te praten op Republikeinse politici uit Michigan en Pennsylvania om te zien of het kiesmannensysteem overboord kan maar ALLES wijst erop dat dit het wel zo'n beetje is.

'ALLES'

De minkukel die hard lacht om geweld probeert het maar weer eens.
:misselijk:


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#497  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 5:13 pm 
Offline
lid

Geregistreerd: za mei 05, 2012 9:28 pm
Berichten: 21800
Berichten: Intopic
baedeker schreef:
Enzo501 schreef:
Lumiere schreef:
Edit (voor Marcel): Trump heeft verloren*Proest* dat is wel het domste argument wat ik ooit heb gehoord om het gebrek aan bewijs goed te praten :luidlachen: Als er echt bewijs was dan had men dat wel op tafel gelegd, de realiteit is dat in de rechtszaal het Trump team gewoon toegeeft dat ze geen bewijs voor fraude hebben

Laten we het schema er even weer bij nemen:

Biden heeft de verkiezingen gewonnen
Reactionairen zijn in de ontkenningsfase <- we zijn hier
Biden wordt beëdigd als president

:ok:
Sidney heeft al aangegeven wat volgens haar het sterkste punt was dat ze in handen heeft: een getuigeverklaring van een iemand die in Venezuele jaren geleden (toen Chavez nog leefde) heeft gezien 'hoe dat allemaal werkt' en daaruit werd door Team Trump de conclusie getrokken dat de huidige situatie in sommige staten hier toch wel heel erg op leek. Verder pruttelde ze nog wat over statistieken die niet zouden kloppen, maar de meeste daarvan zijn allang debunked.
Aangezien nu wel duidelijk is dat de route langs de rechtbanken niets oplevert of zal opleveren probeert Trump nog wel op dubieuze wijze in te praten op Republikeinse politici uit Michigan en Pennsylvania om te zien of het kiesmannensysteem overboord kan maar ALLES wijst erop dat dit het wel zo'n beetje is.

'ALLES'

De minkukel die hard lacht om geweld probeert het maar weer eens.
:misselijk:

Heerlijk die voorspelbare frames inclusief gespeelde verontwaardiging. :lol:


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#498  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 5:15 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di apr 15, 2014 4:28 pm
Berichten: 6687
Berichten: Intopic
Woonplaats: Mijn eigen Vinexwijk
Hoe ga je er mee om als je maanden lang niet weet wat voor beleid er komt, zodat je al die tijd zorgen hebt en geneigd bent om steeds meer informatie te gaan verzamelen, dagelijks geneigd de situatie te evalueren? Voor mij wel een probleem, ook in verband met de situatie in de VS.

Stel, bijvoorbeeld, ik realiseer me dat mijn werk ophoudt door automatisering, focus ik dan op het negatieve of zie ik positieve kanten? Me afsluiten voor de situatie kan zinvol zijn, en positief denken ook: https://www.cafeweltschmerz.nl/ontwaken ... win-selij/

Met een positieve verwachting is er meer kans op positieve invallen waardoor je iets moois van je leven kunt maken en je iets voor anderen kunt betekenen. Ik heb de tweede helft van de video nog niet bekeken maar ga dit waarschijnlijk ook doen.

_________________
Een uitvoerende macht die zich niet gecontroleerd weet, gaat daar op een gegeven moment gebruik van maken.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#499  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 7:26 pm 
Online
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo mei 06, 2012 12:39 pm
Berichten: 8266
Berichten: Intopic
Lumiere schreef:
Edit (voor Marcel): Trump heeft verloren

baedeker schreef:
Iedere advocaat houdt zijn kaarten tegen de borst tot het moment dat het ertoe doet,


*Proest* dat is wel het domste argument wat ik ooit heb gehoord om het gebrek aan bewijs goed te praten :luidlachen: Als er echt bewijs was dan had men dat wel op tafel gelegd, de realiteit is dat in de rechtszaal het Trump team gewoon toegeeft dat ze geen bewijs voor fraude hebben

Laten we het schema er even weer bij nemen:

Biden heeft de verkiezingen gewonnen
Reactionairen zijn in de ontkenningsfase <- we zijn hier
Biden wordt beëdigd als president

:ok:


We horen inmiddels al bijna 3 weken dat er bergen bewijs zijn en de Trumpisten verliezen bij gebrek aan bewijs de ene na de andere rechtszaak.
Trump neemt in zijn wanhoop inmiddels zijn toevlucht tot het onder druk zetten van Republikeinse politici en ambtsdragers om middels een coup aan de macht te blijven.
En zijn schoensmeer-Piet begint over een lachwekkende samenzweringstheorie waarin Higo Chaves (in 2013 overleden), samen met Cuba en China stemmen van Trump gestolen zouden hebben.
Het is Jiskefet in het kwadraat.

_________________
I never forget a face, but in your case I'll be glad to make
an exception.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#500  BerichtGeplaatst: za nov 21, 2020 9:39 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr nov 20, 2015 5:26 pm
Berichten: 8915
Berichten: Intopic
Waarom zou Kamala Harris haar zetel in de senaat nog niet opgegeven hebben?
:hum:


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1169 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 59  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Biertje, Bing [Bot], Einstein, Google [Bot], Hume, kwaaisteniet, Lumiere, Majestic-12 [Bot], Marcel, petertje en 49 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling