Het is nu wo aug 16, 2017 9:39 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Afbeelding



Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 59 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
Bericht nummer:#1  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 5:08 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12402
Berichten: Intopic
Ik heb een splinternieuwe Asus-laptop. Vanmiddag wilde ik er mee werken en ik heb netjes m'n Asus en daarna Microsoft-accounts aangemaakt en vervolgens Office 2013 erop gezet. Daarna heb ik foto's van m'n laatste reis van de memorycard van m'n camera gekopieerd. Eerst had ik geen problemen, IE opende en ik kon Chrome downloaden. Een tijdje daarna wilde ik iets over m'n foto's opzoeken, maar Chrome deed 't niet meer. Hij bleef 'hangen' en de optie 'probleemoplossen' ook. Dan maar IE dacht ik en eventueel Firefox erop zetten. Nee. Ik krijg de melding bij IE dat 'deze pagina niet kan worden weergegeve'.

Er zijn geen problemen met m'n internetverbinding, want op m'n tablet en m'n oude Asus-laptop doet alles het wel (behalve dan dat ook hier Chrome om de haverklap vastloopt), want anders had ik dit bericht immers niet kunnen schrijven.

Weet iemand wat het is en vooral: wat moet ik doen om het op te lossen?


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#2  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 5:09 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 29, 2012 1:23 am
Berichten: 11129
Berichten: Intopic
Woonplaats: Het Wilde Westen
Ik denk dat je even naar instellingen moet gaan en bij verbindingen kijken.

_________________
Wantrouw mensen die alles zeker weten.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#3  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 5:16 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12402
Berichten: Intopic
Janno schreef:
Ik denk dat je even naar instellingen moet gaan en bij verbindingen kijken.


En waar vind ik die? De startpagina is zo'n rare met van die blokken. Ik weet ook al niet waar ik het configuratiescherm kan vinden.

Bovendien toch raar, een uur of zo geleden kon ik via Chrome gewoon m'n mail bekijken en nu: nada.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#4  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 5:55 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 29, 2012 1:23 am
Berichten: 11129
Berichten: Intopic
Woonplaats: Het Wilde Westen
Brouwer2012 schreef:
Janno schreef:
Ik denk dat je even naar instellingen moet gaan en bij verbindingen kijken.


En waar vind ik die? De startpagina is zo'n rare met van die blokken. Ik weet ook al niet waar ik het configuratiescherm kan vinden.

Bovendien toch raar, een uur of zo geleden kon ik via Chrome gewoon m'n mail bekijken en nu: nada.

Weet ik ook niet. Ik heb windows 10, dus niet van die blokken. Daar heb ik nooit mee gewerkt. Misschien MM even een mailtje of pb sturen? Die weet er meer van dan ik.

_________________
Wantrouw mensen die alles zeker weten.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#5  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 6:01 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 12, 2015 1:17 pm
Berichten: 495
Berichten: Intopic
Woonplaats: Afgezonderd
Brouwer2012 schreef:
Ik heb een splinternieuwe Asus-laptop. Vanmiddag wilde ik er mee werken en ik heb netjes m'n Asus en daarna Microsoft-accounts aangemaakt en vervolgens Office 2013 erop gezet. Daarna heb ik foto's van m'n laatste reis van de memorycard van m'n camera gekopieerd. Eerst had ik geen problemen, IE opende en ik kon Chrome downloaden. Een tijdje daarna wilde ik iets over m'n foto's opzoeken, maar Chrome deed 't niet meer. Hij bleef 'hangen' en de optie 'probleemoplossen' ook. Dan maar IE dacht ik en eventueel Firefox erop zetten. Nee. Ik krijg de melding bij IE dat 'deze pagina niet kan worden weergegeve'.

Er zijn geen problemen met m'n internetverbinding, want op m'n tablet en m'n oude Asus-laptop doet alles het wel (behalve dan dat ook hier Chrome om de haverklap vastloopt), want anders had ik dit bericht immers niet kunnen schrijven.

Weet iemand wat het is en vooral: wat moet ik doen om het op te lossen?

Heb je al gekeken of het probleem nog bestaat na een re-boot?

_________________

Disclaimer.

Ik geef slechts mijn mening. Ik beweer niet dat ik enkel feiten te berde breng, noch dat ik de wijsheid in pacht heb
.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#6  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 6:09 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 29, 2012 1:23 am
Berichten: 11129
Berichten: Intopic
Woonplaats: Het Wilde Westen
Dat wil inderdaad ook nog wel eens helpen.

_________________
Wantrouw mensen die alles zeker weten.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#7  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 6:11 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 11:39 pm
Berichten: 7939
Berichten: Intopic
Je hebt wifi knopjes op laptops.
IK had ooit p/o knopje uitgezet, paanr seconden indrukken en wifi lampje knippert weer.
Er zit vast ergens eeen toets met wifi tekentje.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#8  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 6:16 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 29, 2012 1:23 am
Berichten: 11129
Berichten: Intopic
Woonplaats: Het Wilde Westen
medita schreef:
Je hebt wifi knopjes op laptops.
IK had ooit p/o knopje uitgezet, paanr seconden indrukken en wifi lampje knippert weer.
Er zit vast ergens eeen toets met wifi tekentje.

Da's ook nog een mogelijkheid, ja. Zie je wel: iedereen is bijdehanter dan ik. :((

_________________
Wantrouw mensen die alles zeker weten.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#9  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 6:23 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 12, 2015 1:17 pm
Berichten: 495
Berichten: Intopic
Woonplaats: Afgezonderd
Janno schreef:
[...] Zie je wel: iedereen is bijdehanter dan ik. :((

Dat weet ik zo net nog niet.

Net als jij, zou ik ook eerst naar de instellingen kijken.

_________________

Disclaimer.

Ik geef slechts mijn mening. Ik beweer niet dat ik enkel feiten te berde breng, noch dat ik de wijsheid in pacht heb
.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#10  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 6:48 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12402
Berichten: Intopic
Ik heb instellingen gevonden en wifi staat aan met m'n verbinding van ziggo (upc). Geen wifi-knopje aan de buitenzijden, zijkanten, voorkant of achterkant te bekennen. Alleen gewoon 't toetsenbord, de aan/uitknop en een paar usb-uitgangen.

Reboot, wat is dat en hoe doe ik dat? Als ik 'm reboot, verdwijnen dan al m'n foto's?


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#11  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 6:54 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 29, 2012 1:23 am
Berichten: 11129
Berichten: Intopic
Woonplaats: Het Wilde Westen
Reboot is gewoon opnieuw opstarten. Als alles opgeslagen is raak je niets kwijt met opnieuw opstarten. Anders zou je je computer nooit kunnen uitzetten.

_________________
Wantrouw mensen die alles zeker weten.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#12  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 7:00 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 12, 2015 1:17 pm
Berichten: 495
Berichten: Intopic
Woonplaats: Afgezonderd
Bericht verwijderd.

Janno was me (ver) voor...

_________________

Disclaimer.

Ik geef slechts mijn mening. Ik beweer niet dat ik enkel feiten te berde breng, noch dat ik de wijsheid in pacht heb
.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#13  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 7:27 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12402
Berichten: Intopic
Janno schreef:
Reboot is gewoon opnieuw opstarten. Als alles opgeslagen is raak je niets kwijt met opnieuw opstarten. Anders zou je je computer nooit kunnen uitzetten.


Zeg dat dan gewoon, waarom zo moeilijk? Dus gewoon uitloggen, even wachten en weer aanzetten? Oké, dat ga ik proberen. Wordt vervolgd! ;)


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#14  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 7:32 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 12, 2015 1:17 pm
Berichten: 495
Berichten: Intopic
Woonplaats: Afgezonderd
Brouwer2012 schreef:
Janno schreef:
Reboot is gewoon opnieuw opstarten. Als alles opgeslagen is raak je niets kwijt met opnieuw opstarten. Anders zou je je computer nooit kunnen uitzetten.


Zeg dat dan gewoon, waarom zo moeilijk? [...]

Ik werk uitsluitend met Engelstalige besturingssystemen en programmatuur.

_________________

Disclaimer.

Ik geef slechts mijn mening. Ik beweer niet dat ik enkel feiten te berde breng, noch dat ik de wijsheid in pacht heb
.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#15  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 8:44 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12402
Berichten: Intopic
Uitgezet, netjes via het startmenu. 10 minuten gewacht en weer aangezet. Hij geeft nu al ruim een half uur deze boodschap 'bezig met functies. 100% voltooid. Schakel de computer niet uit'. En verder gebeurt er niks. Wat nu?


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#16  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 9:02 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo apr 29, 2012 1:23 am
Berichten: 11129
Berichten: Intopic
Woonplaats: Het Wilde Westen
Het klinkt alsof hij updates aan het installeren is. Kan even duren.

_________________
Wantrouw mensen die alles zeker weten.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#17  BerichtGeplaatst: zo sep 20, 2015 10:16 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr jan 10, 2014 9:17 pm
Berichten: 10104
Berichten: Intopic
Ik zal het onthouden hoor, Brouwer. Krijg ik Gates voor de auto dan doen m'n remmen het niet,
maar speciaal voor jou zal ik ook nog effe achteruit rijden. :gniffel:

:stunten:

_________________
Laat zien
Het allerstomste wat je kan doen, is ongelijke dingen gelijk beoordelen.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#18  BerichtGeplaatst: ma sep 21, 2015 12:19 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12402
Berichten: Intopic
Pizzaman schreef:
Ik zal het onthouden hoor, Brouwer. Krijg ik Gates voor de auto dan doen m'n remmen het niet,
maar speciaal voor jou zal ik ook nog effe achteruit rijden. :gniffel:

:stunten:


Eh?


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#19  BerichtGeplaatst: ma sep 21, 2015 12:20 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12402
Berichten: Intopic
Janno schreef:
Het klinkt alsof hij updates aan het installeren is. Kan even duren.


Je had gelijk, Janno, 't duurde nog ruim een half uur en toen kon ik met m'n foto's aan de slag én met internet! Hij doet 't weer!

Dank allen voor de tips. (Behalve Margherita dan, die is flauw. :mrgreen:)


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#20  BerichtGeplaatst: ma sep 21, 2015 9:41 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr jan 10, 2014 9:17 pm
Berichten: 10104
Berichten: Intopic
Brouwer2012 schreef:
Pizzaman schreef:
Ik zal het onthouden hoor, Brouwer. Krijg ik Gates voor de auto dan doen m'n remmen het niet,
maar speciaal voor jou zal ik ook nog effe achteruit rijden. :gniffel:

:stunten:


Eh?


Bill Gates, de man van Windows...:

_________________
Laat zien
Het allerstomste wat je kan doen, is ongelijke dingen gelijk beoordelen.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 59 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling