Het is nu di apr 07, 2020 6:05 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 38 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
Bericht nummer:#1  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 1:40 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:25 pm
Berichten: 3984
Berichten: Intopic
Woonplaats: Margraten
Citaat:
Onze oma (86jr) in verwarde toestand gisteravond op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg op haar sloffen en pyjama.... Ze lag op de hartbewaking....Onze verwarde oma en moeder is gisteravond in verwarde toestand (vr 29 nov 2013) op haar slofjes en in haar pyjama op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg Den Haag.... (Ze lag daar op de hartbewaking notabene).... Niemand van de familie (zij heeft 9 kinderen en 37 klein en achterkleinkinderen) is daarvan op de hoogte gesteld.... Oma stond ineens voor de deur bij haar oude buren in Monster (oma woont daar niet meer) Deze mensen zijn ook hoogbejaard en de oude buurman heeft een oom van mij in tranen opgebeld omdat onze oma in haar pyjama met 2 tasjes voor de deur stond.... Oma moest nog zeker tot zondag in het ziekenhuis blijven ivm monitoren nieuwe medicijn dit was de familie medegedeeld op vrijdagochtend. Wij zijn echt verslagen hoe dit heeft kunnen gebeuren.... Na uiteindelijk navraag gedaan te hebben 's avonds bij CCU Leyenburg hebben ze haar in de lift gezet en op de knop gedrukt want oma wist niet hoe de lift werkte!! Gaat er dan niet een belletje rinkelen als verpleger van de hartbewaking????? Er is niemand met haar meegaan... Ze hebben alleen een taxi gebeld omdat oma had gezegd dat haar kleindochter uit Amsterdam haar niet kon komen halen.... (die zou ze hebben gebeld.... maar oma heeft helemaal geen mobiele telefoon) en ik (kleindochter uit Amsterdam) ben ook niet eens de contact persoon maar diegene die ze 's middag voor het laatst gezien had.... Oma blijkt niet in de gebelde taxi gestapt te zijn (kregen ze door van de receptie beneden) oma is zelf naar buiten gelopen en heeft rondgezworven is daarna in een taxi gestapt en heeft gezegd dat ze naar monster moest... 1. de chauffeur wist niet waar dat was en oma moest vooraf 70 euro betalen (pin) en 2. oma woont niet meer in monster maar zolang bij een tante in Naaldwijk.... Oma was al eerder in dit ziekenhuis opgenomen (4 weken geleden) en ook toen waren ze oma vergeten hebben oma een dag zonder eten en drinken op een kamer laten liggen (moest nuchter blijven ivm operatie hart) Niemand van de afdeling wist wat er met mijn oma moest gebeuren... Na 3 dagen ziekenhuis was ze totaal uitgedroogd.... Na 2 weken ontslagen. Oma moest aansterken (weegt nog maar 39 kilo)... Afgelopen woensdagnacht weer met spoed opgenomen op de hartbewaking en nu dit!?!?!??! Dit kan en mag niet gebeuren in NL!!!!! Dit bericht delen graag!!!!!


https://www.facebook.com/lian.huang.792


Nederland lijkt gek geworden, hoe is dit mogelijk en hoe kunnen we deze incidenten stoppen. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren in Nederland. Hier moet naar mijn gevoel de IGZ ingrijpen.

_________________
Le terrorisme n'a pas de religion

http://www.lecfcm.fr/?p=2694


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#2  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 1:52 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12403
Berichten: Intopic
Als dit waar is, dan is het een grove schande. Ik kan er behalve op FB en nujij.nl echter niets over vinden. Een van de reacties op nujij.nl maakt melding van oplichting, de dame in kwestie zou een bedelares in het centrum van Den Haag zijn.Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#3  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 1:58 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:18 pm
Berichten: 7328
Berichten: Intopic
Nog niet zo lang geleden is iets dergelijks gebeurd in een ziekenhuis en de regel is dat oude verwarde mensen in de kraag worden gegrepen als ze door het ziekenhuis darren of de deur uit willen. Geloof onmiddellijk dat het mis kan gaan, want er zijn veel te weinig verpleegkundigen zodra het weekend en avond wordt. Hier hebben trouwens heel veel mensen hun handen van die oude dame afgetrokken. Welke taxichauffeur vervoert een verward mens 's avonds in haar nachtjapon?

Het allermoeilijkste is nog dat je de verhalen van oma ook niet kunt vertrouwen. Dus of dit verhaal klopt is minder belangrijk dan dat het binnen de mogelijkheden ligt. De zorg en het toezicht in ziekenhuizen is schaamteloos minderwaardig!


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#4  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 2:00 pm 
Online
lid

Geregistreerd: za mei 05, 2012 9:28 pm
Berichten: 20518
Berichten: Intopic
Dit lijkt mij eerlijk gezegd een sterk verhaal.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#5  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 2:07 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:25 pm
Berichten: 3984
Berichten: Intopic
Woonplaats: Margraten
Enzo501 schreef:
Dit lijkt mij eerlijk gezegd een sterk verhaal.Ik begin inmiddels ook te twijfelen.
Het is mij allemaal te fantastisch en te schreeuwerig.
En ook een beetje te ophitserig.

_________________
Le terrorisme n'a pas de religion

http://www.lecfcm.fr/?p=2694


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#6  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 3:11 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo jan 22, 2012 12:01 am
Berichten: 8118
Berichten: Intopic
De laatste keer dat ik in het ziekenhuis lag lag er in de kamer tegenover mij een verwarde man die telkens aan de zwerf ging.
Hij was compleet de weg kwijt, letterlijk en figuurlijk, en de verpleegsters bleven hem met eindeloos geduld en liefde terug naar zijn kamer en bed begeleiden. Snachts lag hij met hekjes én een spanlaken omdat hij ook dan aan de wandel ging en over zn hekjes klom (en viel).

De eerste dagen lag ik in een éénpersoonskamer, en ook daar kwam hij dan binnen. De eerste keer was hij op zoek naar een wc, vond die niet, en plaste toen maar tegen de muur.
De keren daarop kwam hij bij me zitten, het was er zo lekker rustig in vergelijk met de 4 persoonskamer waar hij gehuisvest was. Ik vond het niet erg, hij kreeg z'n kopje thee, wat hij me steeds aanbood. Ik mocht niets eten of drinken en dat vond hij zo sneu.
Toch is hij meerdere keren kwijt geweest, en werd hij gelukkig door attente verpleegkundigen van andere afdelingen maar ook door bezoekers teruggebracht.
Uiteindelijk hebben ze een kussensloop op zijn rug gespeld met daarop "patient van afd/gang/kamernummer" geschreven met een viltstift.
Hij liep overdag vrijwel altijd in zijn kleren, wat hem onherkenbaar maakte wanneer hij ging wandelen. Vandaar dat bord op zijn rug. Zijn familie vond het vreselijk, maar hem vast in bed leggen was erger.

De topicstart lijkt me een hoax, patiënt op straat gezet suggereert dat er een actie vanuit het ziekenhuis is geweest om haar te ontslaan terwijl er nog behandeling gaande was. Dat er voor een patient in nachtkleding een taxi wordt gebeld vind ik nóg ongeloofwaardiger. Iemand die op de hartbewaking ligt wordt m.i. middels apparatuur constant in de gaten gehouden. Bij afschakelen gaat een alarm.
Kortom een boel tegenstrijdigheid
Dat er patiënten aan de zwerf gaan en dat dat niet wordt opgemerkt kan ik me wél voorstellen. En al helemaal in de avond- en nachturen kan dat met weinig bezetting voorkomen. Maar het totaalplaatje is wel heel bizar

_________________
"Als je praat, herhaal je vaak wat je al weet, wanneer je luistert, leer je vaak iets nieuws - Dalai Lama".


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#7  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 3:55 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di mei 08, 2012 3:48 pm
Berichten: 3776
Berichten: Intopic
Soro schreef:
Enzo501 schreef:
Dit lijkt mij eerlijk gezegd een sterk verhaal.Ik begin inmiddels ook te twijfelen.
Het is mij allemaal te fantastisch en te schreeuwerig.
En ook een beetje te ophitserig.
Ze zoeken nog een freelancer bij Powned.... :gniffel:

_________________
I have not failed. I've just found 10.000 ways that won't work. (Edison)


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#8  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 5:57 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma mei 07, 2012 1:11 pm
Berichten: 2153
Berichten: Intopic
Soro schreef:
Citaat:
Onze oma (86jr) in verwarde toestand gisteravond op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg op haar sloffen en pyjama.... Ze lag op de hartbewaking....Onze verwarde oma en moeder is gisteravond in verwarde toestand (vr 29 nov 2013) op haar slofjes en in haar pyjama op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg Den Haag.... (Ze lag daar op de hartbewaking notabene).... Niemand van de familie (zij heeft 9 kinderen en 37 klein en achterkleinkinderen) is daarvan op de hoogte gesteld.... Oma stond ineens voor de deur bij haar oude buren in Monster (oma woont daar niet meer) Deze mensen zijn ook hoogbejaard en de oude buurman heeft een oom van mij in tranen opgebeld omdat onze oma in haar pyjama met 2 tasjes voor de deur stond.... Oma moest nog zeker tot zondag in het ziekenhuis blijven ivm monitoren nieuwe medicijn dit was de familie medegedeeld op vrijdagochtend. Wij zijn echt verslagen hoe dit heeft kunnen gebeuren.... Na uiteindelijk navraag gedaan te hebben 's avonds bij CCU Leyenburg hebben ze haar in de lift gezet en op de knop gedrukt want oma wist niet hoe de lift werkte!! Gaat er dan niet een belletje rinkelen als verpleger van de hartbewaking????? Er is niemand met haar meegaan... Ze hebben alleen een taxi gebeld omdat oma had gezegd dat haar kleindochter uit Amsterdam haar niet kon komen halen.... (die zou ze hebben gebeld.... maar oma heeft helemaal geen mobiele telefoon) en ik (kleindochter uit Amsterdam) ben ook niet eens de contact persoon maar diegene die ze 's middag voor het laatst gezien had.... Oma blijkt niet in de gebelde taxi gestapt te zijn (kregen ze door van de receptie beneden) oma is zelf naar buiten gelopen en heeft rondgezworven is daarna in een taxi gestapt en heeft gezegd dat ze naar monster moest... 1. de chauffeur wist niet waar dat was en oma moest vooraf 70 euro betalen (pin) en 2. oma woont niet meer in monster maar zolang bij een tante in Naaldwijk.... Oma was al eerder in dit ziekenhuis opgenomen (4 weken geleden) en ook toen waren ze oma vergeten hebben oma een dag zonder eten en drinken op een kamer laten liggen (moest nuchter blijven ivm operatie hart) Niemand van de afdeling wist wat er met mijn oma moest gebeuren... Na 3 dagen ziekenhuis was ze totaal uitgedroogd.... Na 2 weken ontslagen. Oma moest aansterken (weegt nog maar 39 kilo)... Afgelopen woensdagnacht weer met spoed opgenomen op de hartbewaking en nu dit!?!?!??! Dit kan en mag niet gebeuren in NL!!!!! Dit bericht delen graag!!!!!


https://www.facebook.com/lian.huang.792


Nederland lijkt gek geworden, hoe is dit mogelijk en hoe kunnen we deze incidenten stoppen. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren in Nederland. Hier moet naar mijn gevoel de IGZ ingrijpen.


Tja...het is nieuws op facebook dus dan zal het wel waar zijn......over gek Nederland gesproken :evendenken:


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#9  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 6:54 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di mei 08, 2012 3:48 pm
Berichten: 3776
Berichten: Intopic
max schreef:
Soro schreef:
Citaat:
Onze oma (86jr) in verwarde toestand gisteravond op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg op haar sloffen en pyjama.... Ze lag op de hartbewaking....Onze verwarde oma en moeder is gisteravond in verwarde toestand (vr 29 nov 2013) op haar slofjes en in haar pyjama op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg Den Haag.... (Ze lag daar op de hartbewaking notabene).... Niemand van de familie (zij heeft 9 kinderen en 37 klein en achterkleinkinderen) is daarvan op de hoogte gesteld.... Oma stond ineens voor de deur bij haar oude buren in Monster (oma woont daar niet meer) Deze mensen zijn ook hoogbejaard en de oude buurman heeft een oom van mij in tranen opgebeld omdat onze oma in haar pyjama met 2 tasjes voor de deur stond.... Oma moest nog zeker tot zondag in het ziekenhuis blijven ivm monitoren nieuwe medicijn dit was de familie medegedeeld op vrijdagochtend. Wij zijn echt verslagen hoe dit heeft kunnen gebeuren.... Na uiteindelijk navraag gedaan te hebben 's avonds bij CCU Leyenburg hebben ze haar in de lift gezet en op de knop gedrukt want oma wist niet hoe de lift werkte!! Gaat er dan niet een belletje rinkelen als verpleger van de hartbewaking????? Er is niemand met haar meegaan... Ze hebben alleen een taxi gebeld omdat oma had gezegd dat haar kleindochter uit Amsterdam haar niet kon komen halen.... (die zou ze hebben gebeld.... maar oma heeft helemaal geen mobiele telefoon) en ik (kleindochter uit Amsterdam) ben ook niet eens de contact persoon maar diegene die ze 's middag voor het laatst gezien had.... Oma blijkt niet in de gebelde taxi gestapt te zijn (kregen ze door van de receptie beneden) oma is zelf naar buiten gelopen en heeft rondgezworven is daarna in een taxi gestapt en heeft gezegd dat ze naar monster moest... 1. de chauffeur wist niet waar dat was en oma moest vooraf 70 euro betalen (pin) en 2. oma woont niet meer in monster maar zolang bij een tante in Naaldwijk.... Oma was al eerder in dit ziekenhuis opgenomen (4 weken geleden) en ook toen waren ze oma vergeten hebben oma een dag zonder eten en drinken op een kamer laten liggen (moest nuchter blijven ivm operatie hart) Niemand van de afdeling wist wat er met mijn oma moest gebeuren... Na 3 dagen ziekenhuis was ze totaal uitgedroogd.... Na 2 weken ontslagen. Oma moest aansterken (weegt nog maar 39 kilo)... Afgelopen woensdagnacht weer met spoed opgenomen op de hartbewaking en nu dit!?!?!??! Dit kan en mag niet gebeuren in NL!!!!! Dit bericht delen graag!!!!!


https://www.facebook.com/lian.huang.792


Nederland lijkt gek geworden, hoe is dit mogelijk en hoe kunnen we deze incidenten stoppen. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren in Nederland. Hier moet naar mijn gevoel de IGZ ingrijpen.


Tja...het is nieuws op facebook dus dan zal het wel waar zijn......over gek Nederland gesproken :evendenken:Touché

_________________
I have not failed. I've just found 10.000 ways that won't work. (Edison)


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#10  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 7:07 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 3:15 am
Berichten: 5002
Berichten: Intopic
max schreef:
Soro schreef:
Citaat:
Onze oma (86jr) in verwarde toestand gisteravond op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg op haar sloffen en pyjama.... Ze lag op de hartbewaking....Onze verwarde oma en moeder is gisteravond in verwarde toestand (vr 29 nov 2013) op haar slofjes en in haar pyjama op straat gezet door HAGA ziekenhuis Leyenburg Den Haag.... (Ze lag daar op de hartbewaking notabene).... Niemand van de familie (zij heeft 9 kinderen en 37 klein en achterkleinkinderen) is daarvan op de hoogte gesteld.... Oma stond ineens voor de deur bij haar oude buren in Monster (oma woont daar niet meer) Deze mensen zijn ook hoogbejaard en de oude buurman heeft een oom van mij in tranen opgebeld omdat onze oma in haar pyjama met 2 tasjes voor de deur stond.... Oma moest nog zeker tot zondag in het ziekenhuis blijven ivm monitoren nieuwe medicijn dit was de familie medegedeeld op vrijdagochtend. Wij zijn echt verslagen hoe dit heeft kunnen gebeuren.... Na uiteindelijk navraag gedaan te hebben 's avonds bij CCU Leyenburg hebben ze haar in de lift gezet en op de knop gedrukt want oma wist niet hoe de lift werkte!! Gaat er dan niet een belletje rinkelen als verpleger van de hartbewaking????? Er is niemand met haar meegaan... Ze hebben alleen een taxi gebeld omdat oma had gezegd dat haar kleindochter uit Amsterdam haar niet kon komen halen.... (die zou ze hebben gebeld.... maar oma heeft helemaal geen mobiele telefoon) en ik (kleindochter uit Amsterdam) ben ook niet eens de contact persoon maar diegene die ze 's middag voor het laatst gezien had.... Oma blijkt niet in de gebelde taxi gestapt te zijn (kregen ze door van de receptie beneden) oma is zelf naar buiten gelopen en heeft rondgezworven is daarna in een taxi gestapt en heeft gezegd dat ze naar monster moest... 1. de chauffeur wist niet waar dat was en oma moest vooraf 70 euro betalen (pin) en 2. oma woont niet meer in monster maar zolang bij een tante in Naaldwijk.... Oma was al eerder in dit ziekenhuis opgenomen (4 weken geleden) en ook toen waren ze oma vergeten hebben oma een dag zonder eten en drinken op een kamer laten liggen (moest nuchter blijven ivm operatie hart) Niemand van de afdeling wist wat er met mijn oma moest gebeuren... Na 3 dagen ziekenhuis was ze totaal uitgedroogd.... Na 2 weken ontslagen. Oma moest aansterken (weegt nog maar 39 kilo)... Afgelopen woensdagnacht weer met spoed opgenomen op de hartbewaking en nu dit!?!?!??! Dit kan en mag niet gebeuren in NL!!!!! Dit bericht delen graag!!!!!


https://www.facebook.com/lian.huang.792


Nederland lijkt gek geworden, hoe is dit mogelijk en hoe kunnen we deze incidenten stoppen. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren in Nederland. Hier moet naar mijn gevoel de IGZ ingrijpen.


Tja...het is nieuws op facebook dus dan zal het wel waar zijn......over gek Nederland gesproken :evendenken:

Max heeft een beetje moeite met de betekenis van het woord "lijkt", en begrijpt dus ook niet dat de schrijver van de OP door die woordkeuze een bepaalde ruimte laat dat het verhaal wellicht niet (helemaal) correct is weergegeven in zijn bron.....

_________________
L'amour, plus fort que la haine!!


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#11  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 7:09 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma dec 17, 2012 12:38 am
Berichten: 7333
Berichten: Intopic
Floortje schreef:
Nog niet zo lang geleden is iets dergelijks gebeurd in een ziekenhuis en de regel is dat oude verwarde mensen in de kraag worden gegrepen als ze door het ziekenhuis darren of de deur uit willen. Geloof onmiddellijk dat het mis kan gaan, want er zijn veel te weinig verpleegkundigen zodra het weekend en avond wordt. Hier hebben trouwens heel veel mensen hun handen van die oude dame afgetrokken. Welke taxichauffeur vervoert een verward mens 's avonds in haar nachtjapon?

Het allermoeilijkste is nog dat je de verhalen van oma ook niet kunt vertrouwen. Dus of dit verhaal klopt is minder belangrijk dan dat het binnen de mogelijkheden ligt. De zorg en het toezicht in ziekenhuizen is schaamteloos minderwaardig!

Nou, als ik het bovenstaande verhaal goed begrijp komt het erop neer dat deze mevrouw in een weekend (??) uit de hartbewakingsafdeling van dit ziekenhuis is ontslagen (??) en dat er een taxi was gebeld, maar dat oma toen pas is weggelopen. En dat het ziekenhuis verder geen moeite heeft gedaan.. en het verhaal vermeldt ook dat oma eerder slechte ervaringen had met datzelfde ziekenhuis.. ALS dit verhaal klopt, dan lijkt het me wel degelijk raadzaam voor IGZ, om dit ziekenhuis eens te onderwerpen aan nadere inspectie ivm verwaarlozing van patienten !

_________________
'This was the day an American president stood on foreign soil next to a murderous lying thug and refused to back his own country. Patriots need to stand up and reject the behavior of this president.'
James Comey Twitter 14:06 - 16 jul. 2018


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#12  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 7:11 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma mei 07, 2012 1:11 pm
Berichten: 2153
Berichten: Intopic
Yutte Brøtbørda schreef:
max schreef:
Soro schreef:


https://www.facebook.com/lian.huang.792


Nederland lijkt gek geworden, hoe is dit mogelijk en hoe kunnen we deze incidenten stoppen. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren in Nederland. Hier moet naar mijn gevoel de IGZ ingrijpen.


Tja...het is nieuws op facebook dus dan zal het wel waar zijn......over gek Nederland gesproken :evendenken:

Max heeft een beetje moeite met de betekenis van het woord "lijkt", en begrijpt dus ook niet dat de schrijver van de OP door die woordkeuze een bepaalde ruimte laat dat het verhaal wellicht niet (helemaal) correct is weergegeven in zijn bron.....


Maar als het op facebook staat toch wel....een beetje vent is wel facebook gewend :yes:


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#13  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 7:13 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 3:15 am
Berichten: 5002
Berichten: Intopic
max schreef:
Yutte Brøtbørda schreef:
max schreef:


Tja...het is nieuws op facebook dus dan zal het wel waar zijn......over gek Nederland gesproken :evendenken:

Max heeft een beetje moeite met de betekenis van het woord "lijkt", en begrijpt dus ook niet dat de schrijver van de OP door die woordkeuze een bepaalde ruimte laat dat het verhaal wellicht niet (helemaal) correct is weergegeven in zijn bron.....


Maar als het op facebook staat toch wel....een beetje vent is wel facebook gewend :yes:

Verder alles goed Max??

:kweenie:

_________________
L'amour, plus fort que la haine!!


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#14  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 8:48 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 8:48 pm
Berichten: 15678
Berichten: Intopic
Ik weet uit ervaring dat leyenburg niet het beste ziekenhuis van Nederland is maar dit verhaal is een broodje aap.

_________________
"the nine scariest words in the English language are 'I'm from the government, and I'm here to help.'"
Ronald Reagan


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#15  BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 11:39 pm 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:25 pm
Berichten: 3984
Berichten: Intopic
Woonplaats: Margraten
osker schreef:
Ik weet uit ervaring dat leyenburg niet het beste ziekenhuis van Nederland is maar dit verhaal is een broodje aap.Het lijkt mij uiteindelijk ook een broodje aap verhaal. Het is te absurd om waar te zijn. En dit verhaal zou dan geplaatst zijn door een van de 37 kleinkinderen. De vrouw heeft 9 kinderen. Dus in totaal minimaal 46 direct betrokkenen. Het kan er bij mij niet in dat er geen goede (bewaking/beveiliging)zorg van kinderen en kleinkinderen opgezet zou kunnen worden. Ik denk dat het geheel uit de duim gezogen om publiciteit te genereren.


Ps
Leyenburg is toch de opvolger van het Westeinde ziekenhuis ? Of vergis ik me ?
Ik heb in het Westeinde mijn co schappen kindergeneeskunde en chirurgie gelopen. De kwaliteit was toentertijd (begin zeventiger jaren redelijk) veel traumatologie in de weekenden vanwege vechtpartijen in de binnenstad herinner ik me.

_________________
Le terrorisme n'a pas de religion

http://www.lecfcm.fr/?p=2694


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#16  BerichtGeplaatst: ma dec 02, 2013 12:11 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za mei 05, 2012 7:48 am
Berichten: 12403
Berichten: Intopic
Soro schreef:
Leyenburg is toch de opvolger van het Westeinde ziekenhuis ? Of vergis ik me ?
Ik heb in het Westeinde mijn co schappen kindergeneeskunde en chirurgie gelopen. De kwaliteit was toentertijd (begin zeventiger jaren redelijk) veel traumatologie in de weekenden vanwege vechtpartijen in de binnenstad herinner ik me.


Nee, Westeinde en Leyenburg waren/zijn twee verschillende ziekenhuizen. Westeinde in de stad, Leyenburg in Escamp (als ik me goed herinner van 20 jaar terug. Tig fusies later zal er wel wat veranderd zijn, maar ik weet niet exact wat.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#17  BerichtGeplaatst: ma dec 02, 2013 12:18 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:25 pm
Berichten: 3984
Berichten: Intopic
Woonplaats: Margraten
Brouwer2012 schreef:
Soro schreef:
Leyenburg is toch de opvolger van het Westeinde ziekenhuis ? Of vergis ik me ?
Ik heb in het Westeinde mijn co schappen kindergeneeskunde en chirurgie gelopen. De kwaliteit was toentertijd (begin zeventiger jaren redelijk) veel traumatologie in de weekenden vanwege vechtpartijen in de binnenstad herinner ik me.


Nee, Westeinde en Leyenburg waren/zijn twee verschillende ziekenhuizen. Westeinde in de stad, Leyenburg in Escamp (als ik me goed herinner van 20 jaar terug. Tig fusies later zal er wel wat veranderd zijn, maar ik weet niet exact wat.


Het is voor mij al weer bijna 40 jaar geleden. De herinnering vervaagt een beetje. Naast het Leyenburg was toch de ooglijderskliniek ? Of vergis ik me nu heel erg.

_________________
Le terrorisme n'a pas de religion

http://www.lecfcm.fr/?p=2694


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#18  BerichtGeplaatst: ma dec 02, 2013 12:27 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 8:46 pm
Berichten: 3525
Berichten: Intopic
Soro schreef:
Brouwer2012 schreef:
Soro schreef:
Leyenburg is toch de opvolger van het Westeinde ziekenhuis ? Of vergis ik me ?
Ik heb in het Westeinde mijn co schappen kindergeneeskunde en chirurgie gelopen. De kwaliteit was toentertijd (begin zeventiger jaren redelijk) veel traumatologie in de weekenden vanwege vechtpartijen in de binnenstad herinner ik me.


Nee, Westeinde en Leyenburg waren/zijn twee verschillende ziekenhuizen. Westeinde in de stad, Leyenburg in Escamp (als ik me goed herinner van 20 jaar terug. Tig fusies later zal er wel wat veranderd zijn, maar ik weet niet exact wat.


Het is voor mij al weer bijna 40 jaar geleden. De herinnering vervaagt een beetje. Naast het Leyenburg was toch de ooglijderskliniek ? Of vergis ik me nu heel erg.

Volgens mij niet. Het oogziekenhuis maakt deel uit van het Leyenburg.


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#19  BerichtGeplaatst: ma dec 02, 2013 12:37 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 9:25 pm
Berichten: 3984
Berichten: Intopic
Woonplaats: Margraten
claartje schreef:
Soro schreef:
Brouwer2012 schreef:


Nee, Westeinde en Leyenburg waren/zijn twee verschillende ziekenhuizen. Westeinde in de stad, Leyenburg in Escamp (als ik me goed herinner van 20 jaar terug. Tig fusies later zal er wel wat veranderd zijn, maar ik weet niet exact wat.


Het is voor mij al weer bijna 40 jaar geleden. De herinnering vervaagt een beetje. Naast het Leyenburg was toch de ooglijderskliniek ? Of vergis ik me nu heel erg.

Volgens mij niet. Het oogziekenhuis maakt deel uit van het Leyenburg.


Ik heb daar mijn co schap oogheelkunde gelopen en ik herinner me dat het een apart ziekenhuis was, althans een eigen ingang. Maar ook daar kan ik me na 40 jaar in vergissen.

Ik was gisteren in Den Haag en vond de stad heel erg veranderd. Ik was op de jaarlijkse reünie van het Maerlant Lyceum na meer dan 35 jaar niet geweest te zijn. Vreemd hoe al die herinneringen vervagen en de beleving ook anders is. In mijn herinnering was de parkeerplaats voor de school veel groter. Nu in het donker vond ik het zo klein.

_________________
Le terrorisme n'a pas de religion

http://www.lecfcm.fr/?p=2694


Omhoog
 Profiel  
 
Bericht nummer:#20  BerichtGeplaatst: ma dec 02, 2013 3:40 am 
Offline
lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr mei 04, 2012 8:48 pm
Berichten: 15678
Berichten: Intopic
Soro schreef:
Brouwer2012 schreef:
Soro schreef:
Leyenburg is toch de opvolger van het Westeinde ziekenhuis ? Of vergis ik me ?
Ik heb in het Westeinde mijn co schappen kindergeneeskunde en chirurgie gelopen. De kwaliteit was toentertijd (begin zeventiger jaren redelijk) veel traumatologie in de weekenden vanwege vechtpartijen in de binnenstad herinner ik me.


Nee, Westeinde en Leyenburg waren/zijn twee verschillende ziekenhuizen. Westeinde in de stad, Leyenburg in Escamp (als ik me goed herinner van 20 jaar terug. Tig fusies later zal er wel wat veranderd zijn, maar ik weet niet exact wat.


Het is voor mij al weer bijna 40 jaar geleden. De herinnering vervaagt een beetje. Naast het Leyenburg was toch de ooglijderskliniek ? Of vergis ik me nu heel erg.

Klopt en Brouwers reactie ook

_________________
"the nine scariest words in the English language are 'I'm from the government, and I'm here to help.'"
Ronald Reagan


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 38 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: P-G en 118 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling